Mieszko1 88 Napisano 30 Sierpnia 2020 Witam, moglibysicie polecić jakis nieduży gotowy zestaw growbox z ledami, taki na 2 krzaki? Pełno tego w sieci ale nie chce kupić z jakimiś słabymi lampami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Mieszko1 ja bym kupił growboxa na dwie rośliny to gdzieś wymiary 40x40 i oddzielnie panel led, ile masz siana? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Na całość jakieś 1000zł, taki 40x40 byłby idealny, mam akurat dobre miejsce na niego. Najlepiej żeby było to w jednym dwóch sklepach bo wysyłka będzie za granice Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Mieszko1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) @Mieszko1 może taki ZESTAW GROWBOX kupić tylko napisać żeby byez leda wysłali będzie taniej a leda kupić osobno np tego https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w i już masz na 2 roślinki za tanie pieniądze Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Szym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Ok, dzięki wielkie, taki mi w zupełności wystarczy na początek, pewnie tylko przydałby się jeszcze jakiś filtr? I jest chyba tylko jeden wiatrak, wystarczy? Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Mieszko1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Sierpnia 2020 @Mieszko1 przy takiej uprawie mieszak wystarczy, a no filtra tam nie ma, to napisać żeby dorzucił, nie trzeba jakiegoś mocnego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 31 Sierpnia 2020 A możecie jakiś konkretny z ich strony polecic? I gdzie go zamontować? Przy górnym wylocie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Sierpnia 2020 @Mieszko1 tak przy górnym wylocie, bierz jakiś https://allegro.pl/oferta/filtr-weglowy-prima-klima-growbox-100mm-160-240m3-7497085451 do tego jakiś wentylator o wydajności 100m3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 31 Sierpnia 2020 @Szym Dzięki za pomoc, jestem na etapie kompletowania zestawu. Mam 4 nasiona, 3 hulkberry i jedno northern light automaty. Zacznę chyba od jednego hulkberry i jednego northern light. Dokupywać do tego zestawu jeszcze jakieś nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) I ma byc jeden mieszak plus wentylator wyciągający z filtrem tak? Tak wygląda moje zamowienie. I tak z ciekawości czy lampy LED z takiego czegoś https://allegro.pl/oferta/lampa-pierscieniowa-led-statyw-makijaz-65w-44cm-8934597515, nadają się do roślin? zam mail.pdf Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Mieszko1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Sierpnia 2020 52 minuty temu, Mieszko1 napisał: I tak z ciekawości czy lampy LED z takiego czegoś https://allegro.pl/oferta/lampa-pierscieniowa-led-statyw-makijaz-65w-44cm-8934597515, nadają się do roślin? raczej nie 53 minuty temu, Mieszko1 napisał: I ma byc jeden mieszak plus wentylator wyciągający z filtrem tak? tak 6 godzin temu, Mieszko1 napisał: Dokupywać do tego zestawu jeszcze jakieś nawozy? tam chyba jeden jest nawóz na kwitnienie, jakiś nawóz z azotem zawsze się może przydać, nawet biohumus z ogrodniczego będzie ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 31 Sierpnia 2020 @Szym Dzięki wielkie, bardzo mi pomogłeś, wiem już chyba wszystko co chciałem, jak tylko wszystko skompletuje to ruszam z tematem??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Września 2020 @Mieszko1 rób fotorelke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach