Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 czy ktoś może mi pomóc? Caly czas były oznaki ze to kobietka teraz zaczęła kwitnąć i ma jajeczka co moge z nia zrobic ma 3m Jajeczka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Sierpnia 2020 Tam nie ma jaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 10 minut temu, CheMsKuN napisał: Tam nie ma jaj. A co to jest? Takie kuleczki czy ona w taki sposób kwitnie? @CheMsKuN 28 minut temu, Jarek721 napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Sierpnia 2020 Mam 42 lata, nie ten wzrok, a okularny autentycznie zgubilem i nie chce mi sie isc kupic nowe ? No niestety, meski krzak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 Teraz, CheMsKuN napisał: Mam 42 lata, nie ten wzrok, a okularny autentycznie zgubilem i nie chce mi sie isc kupic nowe ? No niestety, meski krzak. No i chuj mi w dupe w tym momencie, a tyle czasu mnie kłamał. Da sie z tego zrobić nasiona czy coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Sierpnia 2020 @CheMsKuN bez różnicy, nawet w oksach nie widzę tam jaj, ale to chyba dobrze bo nie chciał bym ich widzieć na zdjęciu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Bimbrownik napisał: @CheMsKuN bez różnicy, nawet w oksach nie widzę tam jaj, ale to chyba dobrze bo nie chciał bym ich widzieć na zdjęciu ? 3 metrowa roslinka a taka obfita by była ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Sierpnia 2020 Nie masz jaj! Czego nie rozumiesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia 2020 To jeszcze ja dodam tam nie ma jak! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 8 minut temu, Seba691 napisał: 21 minut temu, Aron napisał: Nie masz jaj! Czego nie rozumiesz? To czym są te kuleczki na końcach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Sierpnia 2020 Powiekszcie sobie pierwsze zdjecie z drugiego postu autora, moim zdaniem zamiast topow jaja. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia 2020 @CheMsKuN które gdzie? Serio może na inne zdjęcia patrzymy @CheMsKuN ok czaje spalony jestem farmerki ziolkiem nie zaczaiłem żartu ? @Farmerkaco Ty że mną robisz..? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, CheMsKuN napisał: Powiekszcie sobie pierwsze zdjecie z drugiego postu autora, moim zdaniem zamiast topow jaja. Dokładnie, ale caly czas pokazywała ze jest żeńska odmiana,mozliwe ze zrobiła się zensko/meska? I idzie cokolwiek zrobić z tej roslinki? No bo az przykro takiego giganta wycinać i zakopywać Tak wyglądają topki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia 2020 Możecie się śmiać ze mnie ale ja z tą jakością zdjęć jak patrzę to nic nie widzę jak zbliżę ? ale dziwne te topki może faktycznie jajeczka. Zrób zdjęcie samych jajec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 jestes pewny że miała włoski? Wiele razy sie zdarza że ludzie mylą te wloski "kobiece" z tymi co są zawsze przy łodydze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Farmerka jestem pewny od kwietnia ja mam w ziemi i były włoski sprawdzalem specjalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 pokaz jakies zdjecie z włoskami, tak dla zaspokojenia mojej ciekawości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Seba691 przyjrzyj sie @Farmerka jak hym nie byl pewny to bym ja dawno przyciął ale no, a inmoze zagrzać drugiemu krzaczkowi co jest na etapie kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 No to są jajca ? chyba nawet już pyłek puściły niektóre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Farmerka teraz nie mam, najwyzej w inny dzień podrzuce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach