Bimbrownik 702 Napisano 30 Lipca 2020 @fxxx1337 na szczęście obejrzałem wszystkie odcinki ? dobry gość, szkoda że go skasowali tak, a inne patusy na YT żyją pełnią życia. No ale chlanie wódy jest legalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Lipca 2020 Ja go bardzo lubię, moim zdaniem jeden z najbardziej obeznanych ludzi w temacie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Lipca 2020 U mnie white russian wyglada tak jak Twoja roslina powinna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 30 Lipca 2020 3 godziny temu, Bimbrownik napisał: @glodek18 on kiedyś brał od P.Pestki, od Dutch Passion i jak nie dawali mu gratisów albo jakaś pestka nie wyszła to jechał po nich. Chłop coś tam wie ale bez szału, a w dodatku nie umie przekazać wiedzy. Jak dla mnie trochę patus i hura bura szef podwóra ale jak ktoś lubi taki klimat to nie mam nic przeciwko Patus trochę jest to prawda ale szczery jest.Opowiada jak potrafi widać że ma troszkę głowę zjechana,ale mimo wszystko pokazuje parę rzeczy po polsku których inni nie pokazują chyba że kanałów nie znam. Jak to jest można na forum opisywać i mówić o youtuber ach czy raczej jest to niewskazane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Lipca 2020 @glodek18 raczej nie wskazane i przypałowe, youtube po zgłoszeniach może skasować filmiki a dane widzów też są dostępne dla służb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Lipca 2020 Ale rozmowa na forum o YT chyba nie jest zabroniona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 30 Lipca 2020 @Dobry_Człowiek! ja zamowilem nowy mix od greenhouseseeds 2x white widow i 3x white rhino bodajze, dziadostwo nawet nie wyroslo ... albo trafilem na pechowa paczke albo te ich kolorowe nowe mixy sa do kitu, czytalem na necie, ze wiele osob mialo podobnie .. troche lipa z ta strona od marihuanisty lipa bo ma platnosci karta platnicza, co jesli ktos sobie dziala w polsce to zaraz moze byc pod lupa ? zaraz ktos napisze, ze popadam w paranoje, ale wiem co pisze ? uwazajcie na tego typu dzialania, moglby dodac platnosci btc, nie wiem czemu tego nie zrobil, nawet mniej przypalowo dla niego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Lipca 2020 @cichociemny płatność za porady słabe to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 30 Lipca 2020 3 godziny temu, Bimbrownik napisał: Ale rozmowa na forum o YT chyba nie jest zabroniona To można bo jest kilku gości o których mógłbym ponawijac jeden np co mieszka w Colorado i fajny jest tylko po gadce jakby chciał papę skopiować troche.Zawsze na początek mordeczki Jestem ich widzem i raczej chamskim ryjem a nie mordeczka :)pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 @Bimbrownik ma rację, a moim zdaniem Papa Joint jest przeryty czymś mocniejszym niż ganja wybaczcie za offtop, palę pierwszy raz swoje po suszeniu w kartonie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 16 Sierpnia 2020 I jak wygląda ta roslina teraz? @Guber132 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guber132 1 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Farmerka Jak zwykła roślina, liście takie jakie były. Frisian to na pewno nie jest:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach