LubiePolatac 13 Napisano 22 Lipca 2020 Dodam zdjęcia bo w sumie to nie umiem jakoś konkretnie opisać ;p @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lipca 2020 @LubiePolatac ciemne liście zielone przystopuj z nawozami lej wodę samą, masz w wiadrze tym jakiś dziury na dnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 22 Lipca 2020 @Szym ziomek ja nie leje żadnych nawozów..kilka razy dosyc dawno ..dziury mam ..dużo dZiur .. może po bokach wiadra też zrobić zrobić ? @Szym wszystko było ok aż do wczoraj .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lipca 2020 @LubiePolatac wystarczy na dnie jak są dziury, nie wiem co robiłeś z krzakiem w ostatnim czasie przeanalizuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 22 Lipca 2020 @Szym nic z nim nie robiłem . Światło i woda co dwa dni rano i wieczorem ..po szklance czasami półtora i to wsio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lipca 2020 @LubiePolatac szklanka półtora, co to jest, może dla tego opadnięte liście ma... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 22 Lipca 2020 @Szym kurde bo ona miała wcześniej normalne liście ale zagiete na końcu w dół na 90 stopni ..wyglądało to jak pazury i podobno jest to od wody i wilgoci więc stwierdziłem że za dużo i że zmniejsze jej ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lipca 2020 @LubiePolatac i zmniejszyłeś? i co polepszyło się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichociemny 2 Napisano 26 Lipca 2020 i jak sytuacja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 30 Lipca 2020 @cichociemny w sumie nic z nią nie robiłem i cały czas puchnie ..chyba ok @Szym nic nie robię ..traktuje ją jak kaktusa.. czasami trochę podleje sama woda z kranu ..wyciągnę że środka co żółte i suche i tyle. Klimatyzacje zostawiłem i se rosniie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 31 Lipca 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach