Gość Napisano 26 Października 2021 (edytowane) @Brazil Munster są 3 , tylko trzecia to jeden szczyt ten zielono żółty . Nie mam nic na PM. Edytowane 26 Października 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Października 2021 @Vampidrut dziwne, wysłałem 2 krotnie. Ile one tutaj miały wysokości bo wyglądają wysokie i tym bardziej jak auto. Co byś powiedział o.takim treningu ? Myślisz że pierwszo leci lst czy po prostu odciągnąć są odrosty do patykow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 16 Grudnia 2021 2 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Grudnia 2021 @Ważniak co to za odmiana z różowym kwiatem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 16 Grudnia 2021 @grolsch3 To Purple Kush od Kannabia Seeds taki z Black Dominą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @Ważniak ładne! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Grudnia 2021 2 godziny temu, Ważniak napisał: @grolsch3 To Purple Kush od Kannabia Seeds taki z Black Dominą. Dzięki, ładnie wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 20 Grudnia 2021 @Zielone krainy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 6 Stycznia 2022 Zaczęła hermić ale chyba udało się zatrzymać akcję.Kwitnie sobie powolutku mój pachnący debiut :) 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 6 Stycznia 2022 @Zielone krainy Rzuć okiem :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @Lasir Czyli nie tylko mi jajca wywaliło w dosyć późnym kwitnieniu. Albo popełniamy podobne błędy albo coś w seedbankach poszło nie tak 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 6 Stycznia 2022 Ja zakładam mój bład pokornie, ale biore pod uwagę geny.Mam pestki od rqs.Opinie mieszane mają jak czytałem... @Udyr U mnie nie tak pózno jest jeszcze.Im pozniej tym szanse na hermę rosną zdaje się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @Lasir Ja też widzę winę ze "swojej" strony. Kobieta nie wiedziała że nie wolno im świecić w nocy. Następny raz lecę w auto, żeby głupot nie robić. Obym tego nie żałował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 6 Stycznia 2022 @Udyr Ja to mojej dobrze wyośliłem :) Ja bym auto nie sadził.Jakoś się zraziłem.Kiedyś pewnie sprobuje ale teraz dla mnie za wcześnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @Lasir A zaryzykuję, najwyżej będę dosiewac w przypadku niepowodzenia. Nie myli się tylko ten, co nic nie robi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) LSD auto około 60 dzień+ od kiełka Edytowane 6 Stycznia 2022 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 6 Stycznia 2022 Mistrzostwo.Masz rękę.Zielone do końca :) Ile mają cm? @onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Stycznia 2022 @Lasir Mysle że około 60cm Im jeszcze sporo do ścinki zostało bo minimalnie miesiąc więc myślę że zdarzą jeszcze napuchnieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 7 Stycznia 2022 @onyx Czyli w podobnej sytuacji jesteśmy :) Te tabsy:)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach