Gość Napisano 26 Lipca 2020 @Dom tak patrzę na te zdjęcia i widzę te procenty THC z nazwy z tematu ? Czy ty będziesz jeszcze trzymał się na nogach? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) 32 minutes ago, Groovebusters said: @Dom tak patrzę na te zdjęcia i widzę te procenty THC z nazwy z tematu ? Czy ty będziesz jeszcze trzymał się na nogach? ? Tak szczerze to w głębi serca łudzę się że będę lewitował ... Co najmniej ? Takie ciekawostki odnośnie wybranych przeze mnie odmian , ogólnie w internecie bardzo mało o nich informacji czy fotorelacji , nie wiem ile w tym prawdy , ale wierzę że te strainy mają w sobie potencjał Edytowane 26 Lipca 2020 przez Dom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lipca 2020 @Dom wszystkie mają w sobie duży potencjał euforyczny ? ciekawe strainy interesuje mnie ten potencjał antydepresyjny, koniecznie Cię poproszę o recenzję pod tym kątem ? oczywiście w odpowiednim czasie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) 59 minutes ago, Groovebusters said: interesuje mnie ten potencjał antydepresyjny, koniecznie Cię poproszę o recenzję pod tym kątem ? oczywiście w odpowiednim czasie ? Mnie też ? jak się sprawdzi to nazwę to jaranie Prozak Haze , opatentuje i zostanę milionerem , zacznę wygryzać wszystkie większe koncerny farmaceutyczne, po czym zginę w niewyjaśnionych okolicznościach lub popełnię "samobójstwo" już nie mogę się doczekać ? chętnie oczywiście zdam relacje ? Edytowane 26 Lipca 2020 przez Dom 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Flowering Stage Day 27 4 tydzień kwitnienia dobiega końca , z tej okazji parę zdjęć . Edytowane 27 Lipca 2020 przez Dom 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 27 Lipca 2020 @Dom Już się dzieję a co będzie się dziać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) @Dobry_Człowiek! noo , jak wszystko pójdzie git i nic nie zepsuję, to będzie z tego jarania na dobre 2 tygodnie ? Edytowane 27 Lipca 2020 przez Dom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 27 Lipca 2020 Jak sobie pomysle ile przy tym roboty zrobiłeś to aż mnie wszystko boli ? Co z roślina, która wtedy przenawoziles, a ja ci o tym napisałam za późno? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Lipca 2020 @Farmerka jedna z lepszych ? po tej mega defoliacji chorych liści którą jej zafundowałem oszalała i zaczęła kwitnąć jak szalona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 27 Lipca 2020 @Dom Ładna, ani śladu po popaleniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Lipca 2020 @Farmerka w sumie to przez ciebie ją wtedy ogoliłem bo napisałaś że to ospa, teraz już wiem dlaczego to zrobiłaś , miałaś dobre intencje , dzięki ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Lipca 2020 @Dom z ospą to żart był ? musze uważać co pisze ? a intencje to ja zawsze dobre mam? ważne, że roślina stanęła na nogi ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 28 Lipca 2020 Pragnę tylko dodać że te rośliny już w 4 tygodniu kwitnienia wyglądają lepiej niż moje świętej pamięci automaty przed ścinką ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Lipca 2020 @Dom to tak jak u mnie niektóre sezony teraz ? jesienne kolory są ładne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Powoli zczynają ładnie wyglądać ? Edytowane 29 Lipca 2020 przez Dom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Lipca 2020 @Dom idzie pięknie ? Chyba wygole u siebie roślinki tak jak ty masz, bo u mnie mało miejsca, gęsto zaczęło się robić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 31 Lipca 2020 @Dobry_Człowiek! tylko ostrożnie z tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 31 Lipca 2020 @Dom Na co uważać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 31 Lipca 2020 @Dobry_Człowiek! zeby nie przegiąć, bo może się to odbić negatywnie na plonach , sam nie wiem co z tego będzie , robię to pierwszy raz , to nie jest ogólnie polecane początkującym . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 3 Sierpnia 2020 Jest sens robić teraz supercropping na 2 najwyższych roślinach ? Mógłbym dzięki temu obniżyć lampę o jakieś 20 cm w dół , przypominam że za 2 dni wybije 5 tydz od przełączenia na flo , nie jest jeszcze za późno ? Przez te 2 zjebane rośliny w rogu muszę trzymać lampę 50 cm od reszty żeby nie popalić tamtych szczytów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach