LubiePolatac 13 Napisano 24 Czerwca 2020 Moze mial ktos podobna sytuacje jak ja przed chwila .. Jakies 40 minut temu do drzwi zaczely dobijac sie psy ..tak o ..wiedzialem odrazu ze oni maja specyyficzny sposob pukania ..hahaha ..k.urwa otwieram drzwi a tam czterech policjantow i dwie policjantki ..ze niby zgloszenie awanturze . Troche bylem zzdziwiony bo spalem juz ze swoja druga polowa . Dwa krzaki smacznie spia w pokoju obok a herme wrzucilem do lazienki kilka dni temu zeby nie zapylila pozostalych dwoch .. policjanci zostali z namk w kuchni i cos tam gadali ..przez przedpokoj widze jak policjantki wchodza do pokoju z boxem i swieca prosto w niego ..na scianie jest namalowany duzy lisc z napisem a.c.a.b ..policjantki spalily jana i jedna z nich poszla prosto do lazienki ..a tam heerma sporych rozmiarow ..zadnych emocji ani krzykow nic..zawolala kolege i mowi ze mam ziolo w domu posaadzone ..dalej nic ..cos tam se pogadali ..posmiali sie ..mnie pouczyli ze tj zakazane w de ..zabrali herme i se poszli ..dwa pozostale krzaki mi zostawili ..dodali tylko ze niby zbadaja czy ten krzak ma narkottyki ..jak bie tonmi go przywiaoza ..chwilense pogafalismy jeszcze jak podlewac i jakie swiatlo i se poszli ...dodam ze wszystkie trzy w fazie kwiitnienia ...wtf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Czerwca 2020 @LubiePolatac ktoś może strzelił z ucha, i co z krzakami po zawodach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 24 Czerwca 2020 @Andi no wllasnie nie ..oni zabrali mi tylko ta herme a te dwa mi zostawili ...oni wgl sie usmiexhali...a cieszyli sie do tej doniczki jak pojebani ..obok growboxa szklany stolik ze scierwem ..i tez bez zadnwj reakcji ..oni przykechali na zgloszenie o awanturze ..a przyjechali na dwa radiowozu bez zadnych syren ani nic ..w chuj mili ..dziwnie w chujj..zostawili mi scieeere i dwa krzaki ..jeden pojechal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 1 Sierpnia 2020 Aktualizacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Sierpnia 2020 @LubiePolatac co tam pisze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Sierpnia 2020 @LubiePolatac Miales fuksa, sprawa umozona bez zadnych dalszych postepowan. Zadka kara Cie nie czeka, pod warunkiem ze jest to pierwszy i ostatni raz. Krotko mowiac niemiecka polizei ma wyjebane na jakies kilka krzakow maryski w prywatnym mieszkaniu. I wcale sie nie dziwie, bo maja wazniejsze rzeczy na glowie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Sierpnia 2020 W Polsce byś leżał skuty w batkach na ziemi xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 1 Sierpnia 2020 @fxxx1337 wiem ... @CheMsKuN no niby umozona ale co z tego jak w.jebali do chaty o 1 w nocy bez żadnego powodu ..narobili stresu i zabrali mi krzaka ..dodam że dwa które zostały niczym się nie różniły od tego trzeciego ..mało tego ..na boksie do którego zaglądały dwie policjantki leżały ..wagi ..dillpaki i x 50g pasty ..to ich nie zainteresowało ? @Szym ze mam farta ..haha . Prokurator umozyl mi sprawę z niewiadomych przyczyn ale dodał że to ostatni raz . Dziwnie w chuj bo ja tu mam już wyroki tylko że za chemię ..ale pierd.ole w sumie nawet nie chce wiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2020 W którym landzie mieszkasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Sierpnia 2020 Generalnie to sie zastanawaiam jak psy znalazly sie u Ciebie w domu (skoro ich nie wzywano pod Twoj adres), bo bez nakazu i bez kakretnych przyczyn (zagrozenie zycia/zdrowia) wejsc do domu nie moga. Bez nakazu ale za zgoda wlasciciela lokalu wejda, ale jesli nie zezwolisz na wejscie do lokalu to nie ma opcji zeby weszli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) @Seba691 @Szym @CheMsKuN ziomek Ty nie musisz mówić co 5 ..ja to wszystko wiem ..kłopot w tym że ja mam tu trochę chujstwa narobionego ..nieważne . Kolejna rzecz że wyrwali ze snu tj raz ...dwa ja końca nwm ile mam tego w toku i ile mam czasu itp ..z innej beczki to ciężko jest wytłumaczyć szóstce policjantów zze nie mają prawa wchodzić znając trochę język .. szarpalbys się z psami w drzwiach a za tobą by stała twoja dziewczyna w 4 miesiącu ciąży ? I bez znaczenia czy by mieli papier czy nie . Między 22-6 możesz ich nie wpuszczać ..ale w moim przypadku najpierw bym dostał wpierdol ..potem przetrzepali całe mieszkanie a za wszystko razem do kupy za to co by znaleźli dostałbym kilka lat ..i na końcu zadzwonili by po papier .. za krzaki i tak by mi gówno zrobili..grzywna ..prace społeczne czy coś ewentualnie jakiś dołek ..a tu nic ..zero ..totalnie . @Seba691 nrw To też miało pewnie wpływ że nrw ..strefa przygraniczna z nl Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez LubiePolatac Błąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2020 @LubiePolatac bardzo możliwe tym bardziej jak gdzieś blisko granicy. Ja trochę niżej mieszkam i mam nadzieję że się nie będę musiał przekonać czy u mnie to przejdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 2 Sierpnia 2020 @LubiePolatac Ucz sie jezyka stary, bez tego zginiesz ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 3 Sierpnia 2020 @CheMsKuN ja wiem ..źle trochę się wyraziłem . Jestem w de dosyć dlugo ..prowadzę firmę kilka lat ..bez problemu dogaduje się klientami i w życiu prywatnym też ale psami nie będę gadał nigdy nawet po polsku w Polsce . Haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2020 W dniu 03/08/2020 o 08:39, LubiePolatac napisał: @CheMsKuN ja wiem ..źle trochę się wyraziłem . Jestem w de dosyć dlugo ..prowadzę firmę kilka lat ..bez problemu dogaduje się klientami i w życiu prywatnym też ale psami nie będę gadał nigdy nawet po polsku w Polsce . Haha Ciesz się i nie roztrząsaj sprawy,dostali cynk,wpadli i zabrali dowód w sprawie,to że zostawili ci reszte to tylko ich dobra wola i wyrozumiałość bo gdyby to wyszło to by dostali po piórach.Jak widać nie było warto tego robić dla p0lskiego gita i chłopaka z zasadami,bo on z "psami" nie gada,psy to mamy w polsce,a raczej jebane zomo co pokazała epidemia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Sierpnia 2020 Pewnie chcieli sobie krzaka przytulić dla siebie i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 5 Sierpnia 2020 @elo420 haha .. Ty to naprawdę napisałeś ? @EneDue tez tak przez chwilę myślałem ..k.urwa ten ich blysk w oczach i brak zainteresowania czymkolwiek innym ..a potem pytania o pielęgnację i podlewanie .. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 5 Sierpnia 2020 No z hermy to oni niewiele ugrają. ? @LubiePolatac Cytat haha .. Ty to naprawdę napisałeś ? Że polskie psy to zomo w nowym wcieleniu? W Polsce toby Cię skłóli i byś leżał na ziemi. Plus przeszukanie mieszkania (bywa, że zrywają panele a na dzień dobry to może być i taran w drzwi). Na komendzie wyzwiska to nic nadzwyczajnego. Masz sypnąć innych. Generalnie to się ciesz, że to było w Niemczech a nie w Polsce, gdzie na Twoją godność osobistą by się wysrali. W Niemczech nawet konstytucja mówi o tym, że godność człowieka jest niezbywalna: Cytat Grundgesetz Artikel 1: "Die Würde des Menschen ist unantastbar." A w NRW to już w ogóle, wolna amerykanka jeżeli chodzi o narkotyki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 5 Sierpnia 2020 @Aron no raczej nic nie będzie .. K.urwa następnym razem kupię bombonierkę i kawę w nagrodę ale tylko pod warunkiem że teoretycznie te psy nie były tępe tylko po torbie ..hahaha .. w którą stronę idzie świat . Jestem trochę w szoku . Mniejsza z tym .. wciągnę wnioski i coś tam .. ? najwazniejsze Że ofiar brak ..tylko herma ..ja bez wyroku .. a roślin która zostawili ci łaskawi ? ma się zajebiście dobrze i sobie kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Sierpnia 2020 @LubiePolatac czekaj czekaj, skończy im się tamtą to wrócą po tą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach