Juras80 273 Napisano 14 Lipca 2020 Co 2 podlewanie zbijam pH czyli raz na tydzień z około 7 na koło 6. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Lipca 2020 @Juras80 na oucie lepszy dolomit jak pada to jest zabezpieczenie, to podstawowy nawóz na out i kosztuje grosze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Lipca 2020 pH dobre. Blada potrzebuje żarcia. Dolomit to nie nawóz tylko regulator pH. Po kwiatostanach widać że wciąż się rozrastają. Jeszcze czas do plonu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 20 Lipca 2020 Dzień 50 posypane dolomitowy na to kora , która ma trochę ochronić roślinę przed deszczem bo u mnie nie ma dnia prawie bez deszczu na koniec po nakrętce nawozu na to. Może blade w końcu się najedzą bo trudno było mi regulować kwasowość wody i gleby nim nie posypałem dolomitem. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Lipca 2020 @Juras80 jest taki fajny nawóz w pałeczkach do orchidei, osobno na Veg i osobno na Flo. Może to by pomogło jeśli ciągle pada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 23 Lipca 2020 Dzień 53. Dolomit przynosi rezultaty. Widać , ze panny dostały drugiego życia i co niektóre wystrzeliły bujnie. Już podlewam tylko koncentratem nawozu czekając na deszcz , który niestety częściej jest niż słońce ☹️ Ale widać ze dają radę. Martwię tylko się tymi krzakami które jeszcze nie pokazały chęci kwitnienia bo klimat szkocki nijaki i może być lipa. Choć w tamtym roku miałem kilka krzaków sezonowych i dopiero listopadzie je ściąłem z minimalnymi topami ale było już tak zimno ze bez sensu było trzymać je dalej. Więcej liści niż palenia. W porównaniu do automatów to już na dziś lepiej moje plony wyglądają niż te z listopada. Ale ten White Skunk Automat mnie wkurza bo rośnie rośnie a czas mija a kwiatów nie widać 1 na zdjęciu Dla oczu doświadczonych groowerów można szacować ile gram z tego wyjść może ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Lipca 2020 @Juras80 na 3 zdjęciu to nie jajca ? z tej ostatniej roślinki z 10g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 23 Lipca 2020 Pewności nie ma bo mocno oszroniona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Lipca 2020 @Juras80 za rok spróbuj pół auto ale w takim przypadku AF wydają się logicznym wyborem albo indora małego walnij. Z 4 af w 0.36m2 weźmiesz spokojnie 120g nawet jeśli to 1 raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 24 Lipca 2020 Miło było ale się skończyło rolnik szukał żony a znalazł plony i tak to się skończyła cała historia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Lipca 2020 @Juras80 co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek.talek 0 Napisano 25 Lipca 2020 @Juras80 widzę nie nie tylko mnie opierdolili na czysto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Lipca 2020 @Juras80 a tylko zniszczone czy zabrane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Lipca 2020 Jesli zniszczone to wandalizm, jeśli zabrane to kradzież że skrajności. Jak ja bym znalazł czyjąś to raczej bym się przyczajł by poznać rolnika i zapytać czy jak mu się uda to sprzeda coś! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach