Juras80 273 Napisano 21 Czerwca 2020 Trochę z opóźnieniem ale i tak miałem nie publikować. To już 21 dzień. Purple Bud Automatic - 10 Fem (10 seeds) Skunk Automatic - 5 Feminised Seeds WL (5 seeds) White Skunk Automatic - 5 Fem WL (5 seeds) , Najpierw doba do wody po tem na ligninę kilka dni i tu się zacząłem martwić bo mało kiełków poszło ogólnie z 20 nasion udało się 9 krzaczków puścić reszta nasion zgniła po prostu a przechowywałem je w lodowce Po tem w degradowalne donice i panel LED 600w naświetlanie 18/6 Tym podlewam od początku jutro jadę na spota je wysadzić bo korzenie mi przebijają i się pomidorki stresują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Czerwca 2020 @Juras80 podlej je bo chcą wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Czerwca 2020 Leje leje dużo leje i od 2 dni wyglądają marnie. Mi wydaje się ze to wina małych torfowych dobić , które przepuszczają wszytko. Wsadziłem je na razie do pojemników plastikowy by cała woda tam zostawała będą miały pić co z dna. Taka sprawa nie za słaba taka lampa ? mam mocniejsza mogę zmienić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Czerwca 2020 Najgorsze doniczki jakie w życiu widziałem. Kupiłem kilka bo brakło mi plastikowych. Nie dość, że słabo rosły to jeszcze jakas pleśń sucha na wierzchu się pojawiła. Wywaliłem na spot to odżyły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Czerwca 2020 @Juras80 jak jutro wysadzasz na outa to poco zmieniać już lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Czerwca 2020 2 godziny temu, Bimbrownik napisał: Najgorsze doniczki jakie w życiu widziałem. Kupiłem kilka bo brakło mi plastikowych. Nie dość, że słabo rosły to jeszcze jakas pleśń sucha na wierzchu się pojawiła. Wywaliłem na spot to odżyły No dokładnie jakaś porażka. Jest tak jak piszesz. Jutro muszę je wywieść bo marnieją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Czerwca 2020 Od piątku ma się dopiero poprawiać podobno, teraz to taka pogoda, że szkoda gadać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 22 Czerwca 2020 21 godzin temu, Bimbrownik napisał: 21 godzin temu, Tester napisał: @Juras80 podlej je bo chcą wody Dziś już lepiej wyglądają. Winny był wentylator który wysuszał je zbyt szybko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 I tak marnie wyglądają. Liście wiszą. Może to kwestia wilgotności... Mi tak opadały jak wilgotność skakała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 22 Czerwca 2020 Będzie to co piszesz. 5 minut temu, EneDue napisał: I tak marnie wyglądają. Liście wiszą. Może to kwestia wilgotności... Mi tak opadały jak wilgotność skakała 3 godziny temu, fxxx1337 napisał: Od piątku ma się dopiero poprawiać podobno, teraz to taka pogoda, że szkoda gadać A skąd jesteś jaki rejon ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Czerwca 2020 Chyba nie sądzisz, że ci powiem ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 22 Czerwca 2020 Ale Polska czy UK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 24 Czerwca 2020 Dziś 24 dzień od wsadzenia do wody nasion. małe są już na dworze obsypałem je Glebą Biobizz All mix w której puszczały korzenie pod lampami po tem nawóz z Roots i obficie preparaty na ślimaki i robaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Czerwca 2020 @Juras80 no zobaczymy jak to pójdzie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 24 Czerwca 2020 (edytowane) @fxxx1337 podaj swój kod pocztowy ?? nie bądź taki ? Edytowane 24 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Czerwca 2020 Już już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 24 Czerwca 2020 27 minut temu, fxxx1337 napisał: Już już ? Ja ze Szkocji jestem paranoicy i byłem ciekaw czy ktoś jeszcze choć z UK kto tu sadził na dworze i by doradził coś. Dziś 24 dzień od wsadzenia do wody nasion. małe są już na dworze obsypałem je Glebą Biobizz All mix w której puszczały korzenie pod lampami po tem nawóz z Roots i obficie preparaty na ślimaki i robakii Się wydaje ze ma braki może wie ktoś co potrzeba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Czerwca 2020 Ja chyba jako nieliczny na tym forum w pl się bawie;D 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 24 Czerwca 2020 2 godziny temu, fxxx1337 napisał: Ja chyba jako nieliczny na tym forum w pl się bawie;D Ja to chyba najstarszy jestem z was wszystkich 1 moje boxy montowałem 20 lat temu jak miałem lat 20 na hps. Stare dobre czasy prąd szedł z klatki schodowe ? Stara miłość nie rdzewieje od wielu lat nie pije ale żonie powiedziałem , ze palić będę zawsze? Takie pytanie dla ekspertów. Co by zrobić by na maxa plony zwiększyć? Jaką technikę użyć nie stresową by plon zwiększyć ? osobiście myśle o siatce nad krzakami. Nie za bardzo chce doginać do ziemi bo tu wiatry jak na Podhalu i obawiam się wyrwania tym bardziej ze korzenie jeszcze marne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Czerwca 2020 @Juras80 fim, lst zrobić, a ta roślinka to jak by przesuszona była ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach