Farben2 47 Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, dziewuszki wykiełkowały 23,01,2020 ,5tyg wega karmione co2 temperatura oscyluje koło 30C donice 20l+20l zbiornik na wode pod donicą ziemia własna mieszanka ziemi do kwiatów z perlitem piach włukno kokosowe światlo 2xhps250 nawozy hesi bloom complex podlewam codziennie albo co dwadni cały czas z nawozem ph wody reguluje nawuz jak myślicie kiedy kosa jest 139dzień od wykiełkowania pomału kończy mi sie cierpliwość Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Farben2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Czerwca 2020 @Farben2 Amnesia potrafi długo kwitnąć ale to już końcówka, jaką masz wilgotność ? sprawdzałeś trichomy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 6 Czerwca 2020 @Tester @Tester 3 godziny temu, Tester napisał: @Farben2 wilgotność 40%, niesprawdzałem. Jak myślisz kiedy flushing? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Czerwca 2020 @Farben2 już bym zaczął, przydała by się też fotka w całości rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 7 Czerwca 2020 12 godzin temu, Tester napisał: @Farben2 już bym zaczął, przydała by się też fotka w całości rośliny 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Czerwca 2020 @Farben2 no już końcówka, ładna ściana topów !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 7 Czerwca 2020 4 minuty temu, Tester napisał: @Farben2 no już końcówka, ładna ściana topów !!! Dzięki, a musze sie pszyznać że trening był spartolony to mój pierwszy wertikal niewiedziałem jaknto sie trenuje w konsekfencji połowe topów musoałem ściąć 3tyg po zaczęciu kwitniencia bo za ciasno miały . Następny wertikal będzie kozacki, mam taką nadzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Czerwca 2020 Woooow, jak miło się patrzy! Wertykalna uprawa jest mega. Nie wiedziałam, że można tak zrobić! Kozak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 7 Czerwca 2020 @Groovebusters tak wertikal jest super już nigdy nie zrobie choryzontalnej uprawy pszy wertikalu to strata czasu wysiłku miejsca i energi elektrycznej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 8 Czerwca 2020 @Farben2 zajebiście to wygląda! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 8 Czerwca 2020 Jaram się strasznie ?❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Czerwca 2020 Dzisiaj mija 140dzień od wykiełkowania drugi tydzień od flushingu, ciąć czy czekać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 No jest male zazdro. nie powiem ze nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farben2 a tnij ! trichomy nie wiadomo jakie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Czerwca 2020 Chciałbym mieć takie ściany w mieszkaniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 11 Czerwca 2020 Aż ślinka cieknie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 Ale fajne ? co to za lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka to zwykła coldtuba na jedną żarówme ja ją nieco zmodyfikowałem teraz jest na dwie żarówy ale nie jest optymalnie gdyż druga żaruwa jest nieco zasłonięta plastikiem.ale obleci Dobra twardziele panny skosiłem jestem zadowolony z plonu tera tlko miesiąc poczekam na wysuszenie i daje info ile wyszło suchego .Takie topórki wyszły powiedział bym że srednio wyszły ,pszez mój brak doświadczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farben2 najlatwiej i najpewniej jest sprywdzic kolor trichomow, a patrzac na zdjecia to poczekal bym jeszcze tydzien i wtedy bym kosil. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Czerwca 2020 Tyle pozostało po niegdyś dumnie rosnących amnesiach Korzenie w połowie stały w nienapowietszonej i śmierdzącej wodzie wodzie lecz nie zaszkodziło ro rośliną,powiem więcej rośliny wyglądały na zdrowe i zadowolone , kożenie miały jeszcze miejsce na rozrastanie się @CheMsKuN qrła szkoda że nienapisałeś mi tego wczesniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach