kamilstopro 57 Napisano 30 Maja 2020 Witam to będzie moja pierwsza uprawa. Pestka to automat white widow, czy taka żarówka się nada na jedna roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) @kamilstopro wolał bym CFL jakąś od tego leda Edytowane 30 Maja 2020 przez Szym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Maja 2020 @kamilstopro Kupujesz kota w worku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateooshWWY 3 Napisano 30 Maja 2020 mam 40w wersje tej zarowki z tej firmy, widze poprawe bo juz nie wyciaga sie tak w górę jak przedtem wiec coś daje na pewno, czy jest to dobry wybór to nie wiem, również jestem początkujący, ale efekty widzę stosowania takiej żarówki, nie nagrzewa sie może być nisko nad roślinką ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 30 Maja 2020 W takim razie skoro nie ma tylu negatywów myślę że warto spróbować, wiadomo o co się rozchodzi. O hajs, wiadomo z czasem będę udoskonalać:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach