Mania91 2 Napisano 28 Maja 2020 @Bimbrownik na zewnatrz nie mam mozliwosc I. Moge jedynie przy oknie postawic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Maja 2020 @Mania91 to zalatw ze dwie dodatkowe żarówki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mania91 2 Napisano 29 Maja 2020 @EneDue a przy oknie zakwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Maja 2020 Ja aż tak się nie znam. Gość tutaj ma na oknie i mu kwitnie. Pytanie ile czasu na słońce na oknie. I radzę kupić nawóz na kwitnienie. Nawet taka zwykła "burza kwiatów" z ogrodniczego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mania91 2 Napisano 29 Maja 2020 @EneDue paleczki na kwitnienie by sie nadaly? Od Rana do 15ej swieci sloneczko elegancko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Maja 2020 To bardzo mało światła. Pałeczki na kwitnienie? Nie mam pojęcia co one mają w składzie. Kup z ogrodniczym ten nawóz i po sprawie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 29 Maja 2020 Zawsze mnie zastanawia czemu ludzie zawsze, na przekór wszystkim i wszystkiemu, chcą na siłę szkłem dupę utrzeć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach