Grzechoczący Grzechotnik 1,892 Posted November 17, 2023 Z samych łodyg i cukrowych, jedna kostka masła i całą noc w wolnowrze. Dekarbo w 110° na 40min. Najmocniejsze jakie stworzyło się mi do tej pory, a bez żadnego topa. Chyba wolnowar zrobił robotę. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 17, 2023 @grolsch3 dobrze to kopie? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzechoczący Grzechotnik 1,892 Posted November 17, 2023 @Pablo 1988 inna bania trochę niz do płuc dym, ale kopie oj kopie. Cały dzień tu siedzę po nim i nadaje do Was 😂 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 17, 2023 (edited) @grolsch3 czyli kopie 😎🤣 Edited November 17, 2023 by Guest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 1,550 Posted November 17, 2023 17 minut temu, grolsch3 napisał: @Pablo 1988 inna bania trochę niz do płuc dym, ale kopie oj kopie. Cały dzień tu siedzę po nim i nadaje do Was 😂 Do takich samych wniosków doszłam, chyba musze zaprzestać piec bo po tym nie wraca sie tak łatwo do siebie 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
wanda 171 Posted August 7 masełko właśnie sie oddzeca bo pływało 24h w 85 stopniach mieszane wyszła niezla papa a byly uzyte cukrowe wiatrakowe i lodygi 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamillos 0 Posted September 1 Mam 126g pozostałości z krzaka liście łodygi i małe topki, ile masła dać na taka ilość? Jedna czy dwie kostki masła? I zmielić to troszkę w grinderze czy normalnie tak ładować do garnka? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kibic 228 Posted September 2 @kamillos Jedna kostka masła (200-250g) powinna wystarczyć na 126g resztek z krzaka (liście, łodygi i małe topki), jeśli chcesz uzyskać bardziej skoncentrowane masło. Dwie kostki masła (400-500g) będą odpowiednie, jeśli wolisz, aby masło miało łagodniejszy efekt lub jeśli chcesz uzyskać większą ilość gotowego masła. Zaleca się delikatne zmielenie materiału roślinnego w grinderze, aby zwiększyć powierzchnię kontaktu z masłem, co poprawi ekstrakcję THC i innych kannabinoidów. Nie miel jednak zbyt drobno, aby uniknąć trudności z odcedzeniem masła później. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamillos 0 Posted September 2 @Kibic Dziękuję pięknie 💪 chciałbym właśnie zrobić z tego z 20 ciasteczek, myślisz że jedno takie ciastko będzie mialo moc? Może masz do polecenia jakiś fajny przepis 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,387 Posted September 3 @kamillos przeczaj ten temat coś powinieneś znaleźć Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamillos 0 Posted September 4 @Tester Ale który temat? Haha jestem zielony w tym temacie a nie chce popełnić żadnego błędu stąd tyle pytań Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,387 Posted September 4 @kamillos w tym co piszesz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites