Majster_Ganjaman 0 Napisano 25 Maja 2020 Witam, przychodzę z zapytaniem czy to białe na liściach to pleśń czy coś innego? Jest to moja pierwsza uprawa, czytałem dużo ale z takim czymś się nie spotkałem. Proszę o szybką odp bo czasu jak wiemy mało a choroba postępuje. Dodaje dwa zdjęcia różnica między nimi to dwa dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Maja 2020 @Majster_Ganjaman może przybrudziłeś liście sypkim nawozem? te nowe liście ładnie wyglądają więc jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majster_Ganjaman 0 Napisano 26 Maja 2020 @Andi nawóz dopiero polałem im jak robiłem to najstarsze zdjęcie, w dodatku tylko biohumus. Myślałem że to też przez wodę, gdzieś czytałem że poprostu chlor paruje poprzez liście. Dzięki za odpowiedź trochę mnie uspokoiłeś zobaczymy jak to będzie dalej. Z fartem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach