LubiePolatac 13 Napisano 21 Maja 2020 co to jest i jak temu zaradzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Maja 2020 @LubiePolatac może wciorniastek, przędziorek dobrą opinie ma środek SPINTOR 240 SC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Maja 2020 @Tester to są robale ? ja myślałem że jakieś braki witamin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grucha666 1 Napisano 21 Maja 2020 Canna ma coś takiego jak Canna Cure ale nie stosowałem może ktoś używał i się wypowie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Maja 2020 @LubiePolatac bardziej na robale wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 21 Maja 2020 @grucha666 @Tester k.urwa ..miałem wcześniej kłopoty z tymi muszkami @Tester ale się ich pozbyłem ..kilka czasami się gdzieś przewinie .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach