Elo42O.O 7 Napisano 8 Czerwca 2020 37 dzień dalej nie kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @Elo42O.O no to nie automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 8 Czerwca 2020 Więc jak to sezonowka to ile do zbioru? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @Elo42O.O nie wiadomo kiedy zakwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 8 Czerwca 2020 I co teraz robić mam jakoś przyspieszyć te kwitnienie czy niech sobie tak stoi i sama zacznie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @Elo42O.O genów nie przeskoczysz pozostaje czekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 12 Czerwca 2020 Dzień 41 urwałem jeden listek niechcący nic jej nie będzie i coś się dzieje z dolnymi listkami kwitnie już? Tu zdjęcie tego liścia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) 14 minut temu, Elo42O.O napisał: urwałem jeden listek niechcący nic jej nie będzie i coś się dzieje z dolnymi listkami kwitnie już? Nie popadajmy w skrajności, od jednego listka świat się nie zawali, roślinka jeszcze nie kwitnie Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 12 Czerwca 2020 Tutaj mam zdjęcie głównego szczytu i jakby jest kilka tych praczkow tylko ze są zielone a nie białe. Następnym razem zrobię lepsze foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Czerwca 2020 Roslina wygląda dobrze, rób jej jeszcze lst póki nie kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 12 Czerwca 2020 Zrobiony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Czerwca 2020 @Elo42O.O Ale dziwnie te lst robisz ? nie pomyślałes, że możesz szczyt pociągnąć w druga stronę doniczki? tą mniejsza nawet bym w kółko robiła ? Pożyczam od Ciebie ten obrazek dzieciak @Wentyl ? tobie się przyda @Elo42O.O 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Czerwca 2020 @Farmerka wrzuciłem, żeby krążyło po forum, bardzo przydatny ten obrazek ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 16 Czerwca 2020 Dzień 45 roślinka pokazała białe włoski może nie widać aż tak tego na fotce co się dzieje z tym liściem? I ta 2 fotka co to jest listki małe czy co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Czerwca 2020 @Elo42O.O nic się nie dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 16 Czerwca 2020 Usunąć już te sznurki jak kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Czerwca 2020 Nie widać żeby kwitła Zostaw tak jak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 16 Czerwca 2020 Ale ma białe włoski Więc kwitnie jak ma czy nie? Mogę w takim bunkrze suszyc? Bo nie mam zbytnio gdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Czerwca 2020 @Elo42O.O pokazała płeć, co do suszenia w takim bunkrze to zależy kiedy byś suszył w październiku raczej byś nie wysuszył, zresztą trochę przypał... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 18 Czerwca 2020 Więc to jest automat? Czy sezonowka zdążało się tak że automat pokazywał 45 dnia dopiero białe włoski bo już sam nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach