Ciniminis13 6 Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Siemano soprano, Myślałem że mam super osuszacz ale nie, skubany po 1 - 2godzinach pracy, nagrzewa się i z wylotu powietrze jest cieplutkie co mi psuje osuszanie w nocy. Potrzebuje pomocy, który nawilżacz się nie nagrzewa i mogę go bezpiecznie zostawić na noc? Najlepiej kilka opcji cena do 1000 PLN 62% na flo to zaduzo. Dzięki Edytowane 5 Maja 2020 przez Ciniminis13 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Maja 2020 @Ciniminis13 chyba wszystkie się nagrzewają, jaki masz obecnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 5 Maja 2020 Jakiś włoski, Lorenzo czy coś takiego, w pokoju daje do rade, 25m2 osusza do 40%, ale box odpada nam temp 21 22 stopnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Maja 2020 Najprościej było by włączyć wyciąg. U mnie z 99% do 24% w niecałą godzinę na 1 biegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach