Elo42O.O 7 Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Moja roślinka ma 3 dni i jej liście zawijają sie w dol czym to może byś spowodowane. Edytowane 3 Maja 2020 przez Elo42O.O @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Maja 2020 @Elo42O.O bez fotki ciężko, chodzi o te pierwsze okrągłe liście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 3 Maja 2020 37 minut temu, Tester napisał: @Elo42O.O bez fotki ciężko, chodzi o te pierwsze okrągłe liście ? Wysle niedługo fotkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Maja 2020 @Elo42O.O jest normalna, ale ziemi było cały kubek dać oświetlenie masz jakieś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 3 Maja 2020 Narazie zwykła lampke80w później na outdor. Myślisz że dobry pomysł będzie podsypać ją troszkę?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Maja 2020 @Elo42O.O tak ona za nisko wsadzona jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Okej a jak jest z podlewaniem w późniejszej fazie jak już przesadzę roślinki do docelowych donic sory ze tak wypytuje ale dobiero zaczynam przygodę z roślinkami i nie mam zielonego pojęcia bo czytałem że aż woda dziurkami będzie wylatywać Edytowane 3 Maja 2020 przez Elo42O.O @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Maja 2020 @Elo42O.O podlewa się tak aby gleba była wilgotna ale aby nie było błota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Maja 2020 @Elo42O.O ja tak podlewam i mam pewność, że woda jest w całej donicy. Leje pomału żeby ziemia nasiąkneła, a nie tylko się przelała tylko to się może nie sprawdzić w "zwykłej" ziemi, zrobi się błoto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach