Ciniminis13 6 Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Siema Co sie stanie jesli dwa razy moze trzy w tygodniu zajrze wczesniej do boxa przed swieceniem, zaplae swiatlo normalne, aby wyciagnac pomidorki do podlewania, max 5 minut wczesniej zalezy ile mam do wyciągnięcia. I drugie pytanie odnosnie oprysku, ciezko nie opruskac kwiatu, tylko same liscie, jak to jest jak wy robicie konkretnie chodzi o flo. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Ciniminis13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Kwietnia 2020 @Ciniminis13 4 minuty temu, Ciniminis13 napisał: Co sie stanie jesli dwa razy moze trzy w tygodniu zajrze wczesniej do boxa przed swieceniem, zaplae swiatlo normalne, aby wyciagnac pomidorki do podlewania, max 5 minut wczesniej zalezy ile mam do wyciągnięcia nic 5 minut temu, Ciniminis13 napisał: I drugie pytanie odnosnie oprysku, ciezko nie opruskac kwiatu, tylko same liscie, jak to jest jak wy robicie konkretnie chodzi o flo. no chyba się nie da nie opryskać topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 25 Kwietnia 2020 Kur... A nie masz pojecia jak wczoraj piescilem topki, aby kapka nie skapla, no coz, do roslin trzeba z uczuciem. ? Teraz troche bede mniej dokładny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 25 Kwietnia 2020 Jak deszcz leje to nie wybiera co moczyć a czego nie ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 27 Kwietnia 2020 Chodzi mi o nawozy, raczej z nieba nie spadają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Kwietnia 2020 @Ciniminis13 nawozami się raczej nie pryska chyba, że producent "pozwala". Boosterem od canny można ale czy to nawóz? Jak Ci trochę zrosi kwiaty to nie ma tragedii jak masz dobrą wentylację i mieszające. To ma być lekki oprysk, mgiełka, a nie lanie z wiadra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 27 Kwietnia 2020 @Bimbrownik Bosst umnie, caly czas leci oprysk, do tego zaraz dorzycam pk 13 14,uprawiam foto 12/1 to także oszczędności wody 11l donice wysychaja w 6 dni, a czasami trzeba jakies pierwiastki dorzucić, ale chodzi,Mi o pk bo nie dam rady wedlyg ulotki przez tydzień, bede robiil opryski wraz z bosstem, 2 razy oprysk i raz do gleby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach