LubiePolatac 13 Napisano 11 Maja 2020 @Andi cala rosline spryskac ? Tj nie zaszkodzi? @Andi cala rosline spryskac ? Tj nie zaszkodzi? @Andi cala rosline spryskac ? Tj nie zaszkodzi? @Andi cala rosline spryskac ? Tj nie zaszkodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Maja 2020 @LubiePolatac nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 12 Maja 2020 @Andi obys sie nie pomylil ..haha ..obojetnie jakie mydlo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Maja 2020 @LubiePolatac Z szarego mydła możemy wykonać oprysk, o stężeniu 1-3 %, czyli 10-30 g mydła na litr wody. Rośliny opryskujemy silnym strumieniem roztworu, możemy stosować go zaraz po przygotowaniu. Aby wzmocnić działanie roztworu wody z mydłem, na szczególnie uciążliwe szkodniki, możemy zastosować mieszaninę z czosnkiem. Kilka ząbków czosnku - około 15 gram, rozdrabniamy i zalewamy wodą, a następnie na kilka dni, zamykamy szczelnie w słoiku. PO około 3 dniach, do tego wywaru dodajemy litr wody, z rozpuszczonym w nim szarym mydłem - około 10 g. Następnie wszystko dokładnie mieszamy, przecedzamy przez gęste sitko lub gazę, i możemy od razu zastosować. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 13 Maja 2020 @Andi K.urwa mac ..ona chyba kwitnie . A ja mam jakies muchy w srodku plus straszny burdel z lisciami i szczytami ..ja myslalem ze po tym lst to beda max dwa szczyty ..a ja mam okolo 6 ..jeden obok drugiego a do tego zaczyna kwitnac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Maja 2020 @LubiePolatac zapewne prędzej czy później zacznie kwitnąć, to automat masz chyba? więc czas się zbliża kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 13 Maja 2020 @Andi no automat .. to ch6ba juz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Maja 2020 @LubiePolatac siemano dokładnie nie widzę ale raczej tak ona wypierdoli przy dobrych wiatrach w górę coś tam będziesz miał jarania (oby) z fartem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 13 Maja 2020 fajne charakterystyczne tatuaże te sznurki Ci zjebią roślinę a na chama to lst spinaczami do prania zrobisz jak pomyślisz ? ( przy donicy ofc) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 14 Maja 2020 widzę że nie ogarnełeś skasuj zdjęcia dłoni xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 15 Maja 2020 @Pan A ja widze ze jestes strasznie nadgorliwy a to jest gorsze od faszyzmu.. robisz niepotrzebny szum wokol mnie .. Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onsison 3 Napisano 15 Maja 2020 53 minuty temu, LubiePolatac napisał: @Pan A ja widze ze jestes strasznie nadgorliwy a to jest gorsze od faszyzmu.. robisz niepotrzebny szum wokol mnie .. Siema Uwierz, ze kolega pisał z dobrymi chęciami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 17 Maja 2020 @onsison luzno . Nie ma problemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach