LubiePolatac 13 Napisano 25 Kwietnia 2020 Chyba jest wszystko si ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Kwietnia 2020 @LubiePolatac szczyt możesz jeszcze nagiąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 25 Kwietnia 2020 @Tester ale ze do ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Kwietnia 2020 @LubiePolatac tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 25 Kwietnia 2020 W sumie to on jest na przy samej ziemi ..na pierwszym zdjeciu jest szczyt i jest na samym dole ..doslownie lezy na ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Kwietnia 2020 @LubiePolatac Jesli lezy na ziemi to go tak zostaw narazie, za kilka dni sie podniesie to go dogniesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 25 Kwietnia 2020 @CheMsKuN ok . Thx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 3 Maja 2020 @CheMsKuN i co myslisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @LubiePolatac Jest ok, daj im 2 dni i znowu doginaj. Ja lst koncze jak juz nie mam miejsca w doniczce, a i na to sa sposoby ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @CheMsKuN ale przy automacie to chyba nie wypełnię całej donicy co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @EneDue A to automat jest ?. bo jesli tak to juz bym konczyl trening. @LubiePolatac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @CheMsKuN a tutaj kolega nie wiem co ma. Pytam bo nie wiem czy nie katuje za bardzo mojego green poison'a. Dzisiaj minął mi 28 dzień i chyba powinienem mu dać już iść w górę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @EneDue Fr. masz ? Jak tak to zapodaj linka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @CheMsKuN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 4 Maja 2020 @EneDue @CheMsKuN automaty ..czyli idwiazac je i zostawic zeby sie podniosly ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 4 Maja 2020 @LubiePolatac Nie odwiązuj, nie doginaj już po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @LubiePolatac Tak jak napisal @Wentyl nic juz nie rob, zostaw jak jest to koniec lst. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 4 Maja 2020 Ok . Thx ? one byly zajechane jak dupa cwela jak je wziolem ..ale moze cos z nich jeszcz3 fajnego wyrosnie . Z fartem @Wentyl @CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 10 Maja 2020 @CheMsKuN siema . .cos mi w.pierdala moje dziewczynki ..klopot w tym ze nie umiem zlokalizowac klopotu ..chyba ze to normalne w cyklu rosliny .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Maja 2020 (edytowane) @LubiePolatac może to mączlik albo przedziorek, spryskać wodą z mydłem Edytowane 10 Maja 2020 przez Andi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach