spizgunek123 3 Napisano 1 Kwietnia 2020 siema, wpadłem na pomysł, żeby przez kilka dni od wykiełkowania rośliny trzymac pod lampą. Ważne, żeby tylko troszkę podrosły i mogły wyjść na out'a. Taki sposób wydaję mi się bardzo korzystny dla roślin, ponieważ zwiększy szanse na żywotność, kiedy będzie na spocie. Nie chce wydawać za dużo, bo na dalsza weg mi nie jest potrzebne. O jeszcze zapytam, gdzie to można trzymać koniecznie musi być w growboxie, może być w szafie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Jesli chcesz tylko wegowac krzaki to zwykly clf spisze sie bardzo dobrze. Swoja droga ludzie czesto i gesto sadza i weguja indor, a dopiero gotowe sadzonki transportuja na spota. Aha do samego wegowania nie potrzebujesz boxa, wstaw doniczki do szafy, odpal jakis mieszak i tyle. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez CheMsKuN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spizgunek123 3 Napisano 1 Kwietnia 2020 @CheMsKuN dzięki mordeczko, cfl 150w będzie idealna, czy jakaś inna będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Kwietnia 2020 44 minutes ago, spizgunek123 said: @CheMsKuN dzięki mordeczko, cfl 150w będzie idealna, czy jakaś inna będzie ok będzie dobra-najprostsza i najtańsza opcja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 2 Kwietnia 2020 Cfl 150w najlepiej by miała DUO @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 2 Kwietnia 2020 Na wega nie musi byc duo, wlasnie barwa swiatla 6400k byla by idealna (lepsze rozkrzewianie sie plantow). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower a po co mu duo na początek wegu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 2 Kwietnia 2020 20 minut temu, Wentyl napisał: @HolenderskiGrower a po co mu duo na początek wegu? Niedopatrzenie. Czytałem na szybko jak i pisałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach