onsison 3 Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Hej, widzę, że zdarzają się osoby, które to czytają i odpowiadają, więc się troszkę wysilę. Na forum zaglądam już dłuższy czas, jednak dopiero teraz się zarejestrowałem. Mam za sobą jedną udaną uprawę i niestety niecierpliwość brała górę. Prawda jest taka, że plony nie były obfite i bardzo szybko zniknęły ? Poza zażywaniem, sam temat uprawy mnie po prostu zainteresował i podoba mi się to. Mam nadzieję, że poza początkowymi pytaniami wniosę coś wartościowego na forum. Pozdrawiam! Edytowane 18 Marca 2020 przez onsison 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Marca 2020 @onsison witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 18 Marca 2020 @onsison witamy następna uprawa z nami będzie obfita, ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Marca 2020 Część? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Marca 2020 Caly grow opiera sie wlasnie na cierpliwosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach