Ciniminis13 6 Napisano 2 Marca 2020 Siemano, zrobilem topping, i jest ok ale mi mało i chcem jeszcze dwa razy ciachnac, tylko niewiem ktore ciąć , czy dwa nowe szczyt czy dwa inne czy jeden głównym i jeden gdzieś nizej co bedzie lepsze.? Jak bym dwa główne zostawil w spokoju, i tnąc dwa inne czy byl by taki sam efekt energetyczny dla pozostałych szczytów jak bym ciął dwa główne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Marca 2020 @Ciniminis13 ciąć możesz jeśli roślina jeszcze jest w fazie wzrostu. Utnij i zobaczysz przeważnie szczyty się ucina winnych miejscach też oczywiście można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 2 Marca 2020 j@Andi jeszcze jest na weg, czyli dwa glowne zostawic i ciac inne. a lst po toppingu to mam dwa główne szczyty glebowac w jedna stronę czy w która chcem. jeden w prawo drugi w lewo czy obydwa w ta sama stronę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Marca 2020 @Ciniminis13 nie wiem o co ci chodzi z tymi dwoma szczytami giętymi w dwie różne strony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) @Andi @Andi zrobilem topping zamiast jednego mam dwa szczyty glowne tak, i pytanie jest takie jak je glebowac.jak z jednym szczytem? @Ciniminis13 mam dwa nowe szyciki tak i rozumiem ze oba mam glebowac w jedna stronę Edytowane 2 Marca 2020 przez Ciniminis13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Marca 2020 @Ciniminis13 tak bo inaczej się nie da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciniminis13 6 Napisano 3 Marca 2020 no i gicior, dzieki niby wszystko takie oczywiste ale lepiej zawsze sie upewnic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach