Pan 79 Napisano 24 Lutego 2020 skoro juz mamy elite outorowcow to pochwalcie sie co sadzicie w tym roku oczywiscie wiem ze kazdy na alasce ,mieszka czy tez innym urugwaju kazdy dla jaj prze tora na vpnie wchodzi ;D ja standard durban dp frisian dp easy fs ggsy warry i bebooki bo piekne auto beboczek ma a wy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 24 Lutego 2020 @Pan Passion#1 od DP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Marca 2020 Maroki i coś od Femaleseeds Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Ggs nie ma? ? Siemano wszystkim ? oudoor nie długo także sezony rusza i półautomat u mnie na liście będzie tak,, candy kush pół automat ile sztuk nie wiem jeszcze. Pakistan valley sezony sztuk nie wiem ile. White widow vision seeds sezon nie wiem ile.. Automatów coś też ale nie wiem ile ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos najlepiej kilka miejscówek zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Tak wiem temat mam do ogarnięcia tylko musi się sprawdzić na koniec zbiorów czy miejsce dobre bez złodzieja jebane go 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Marca 2020 Na chwilę obecną nasion mam 7x Green Poison F1- Sweet Seeds 7x S.A.D F1- Sweet Seeds 3x Sunmango- Bulk Seed Bank AF: 10x Auto White Widow- Bulk Seed Bank 10x Auto Bubblegum Extra- Bulk Seed Bank 10x Auto Northern Light- Bulk Seed Bank 5x Auto Purple Glam Kush- Bulk Seed Bank 3x AK 47 6x Gorilla Glue- Fast Buds 7x Auto S.A.D- Sweet Seeds I jakies 80 pestek po zeszłorocznej próbie auto outdoor. Wywalę połowę w jakąś kukurydzę i niech mi się rolnik nimi zajmie. Wyjdzie to wyjdzie, będzie na hasz, jak nie to i tak nie żal. A z tych wyżej chciałbym 10-12 sezonów i 30 AF. Zobaczymy czy się uda 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 8 Kwietnia 2020 Kiedy ruszasz z kielkami? Relacje będziesz robić jakąś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Kwietnia 2020 No to zaczynam sezon ? cisza się zrobiła może się rozrusza forum? automatów nie liczę pozdro ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Bimbrownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Andi ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Bimbrownik przeczytaj wyżej Legalize Banditos pytał się kiedy ruszasz z kiełkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Andi aa no tak. To będzie raczej próba niż konkretna uprawa. Za 2 tyg myślę kiełkować. Nasion będzie sporo ale nie nastawiam się na nic dużego. Przy moim szczęściu wpierdzieli się jakiś ślimor albo inny jeleń. Dołki małe... Zobaczymy. Nie wiem czy robić relacje, najwyżej po 2-3 tyg jak mi coś zje to się zakończy To był by bardziej eksperyment czy w takich warunkach urośnie cokolwiek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Bimbrownik jak ziemia będzie spotowa w miare i byś sypał coś tam to by urosło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Andi dolki mam max 20l. Dobrą ziemię wsypie+ Extra perlit bo w tej ziemi mało. Hydro żelu już nie zdążę kupić. Jakoś to będzie. To nie donica tylko w ziemi więc korzenie sobie pójdą głębiej Cos zawsze obrodzi. Najbardziej martwię się o zwierzaki. Niby odstraszacze jakieś mam ale tego nie ugadniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Bimbrownik to powinno coś wyjść z tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Andi a Ty coś robisz? Będzie fr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Kwietnia 2020 @Bimbrownik coś będzie może będzie fr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Andi @Andi @Bimbrownik @Bimbrownik i jak kminicie coś na outdoor z fotorelacja? Głową do góry moja miejscowa też jest nie pewna las duży dziura wyjebana po bombie niemieckiej zrobię zdjęcie jak pojadę. Zwierzyny więcej kurwa niż drzew ? leśnicy tam nie chodzą bo dużo ULI i pszczułek lata może od straszy tych niechcianych. Wiadomo takie czasy że złodzieja nie brakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos ja bym chciał ale nie wiem bo obecnie przebywam pośród samego betonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach