sardynek 10 Napisano 25 Czerwca Siema, mam pewnien problem bo dałem 3 nasionka do wody na 10 godzin poszly na dno i lekko sie otworzyly, potem na mokry wacik je dałem, dzisiaj zobaczyłem jak się trzymają i 2 wypuściły mały kiełek (1-2mm) a 3 tylko otworzyla sie i nie wiem czy wszystko dobrze zrobiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 25 Czerwca Daj im jeszcze czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 10 Napisano 25 Czerwca @WymiataczMega okej dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 10 Napisano 26 Czerwca coś z niej będzie (kiełkuje ją od wtorku wieczór) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 26 Czerwca (edytowane) @sardynek jeśli wygląda tak od wtorku to ja bym już nie liczyła na cud, choć kto wie... 🤷♀️ Jeśli niedawno się otworzyła to daj jej jeszcze chwilę. Edytowane 26 Czerwca przez Lady in Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach