szamayo 878 Napisano Piątek o 14:42 Dzień 45/46 Ostrzyglem rośliny z większości wiatraków żeby doświetlić topy odsłonięte właśnie przez te wiatraki, ostatnie podlanie było 5L wody nawozami z tabeli i 3L wody nawozami tak jak dla 5L 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 878 Napisano 3 godziny temu Dzień 47/48 Musialem połamać LSD bo rośnie olbrzym jeszcze dobrze zalazkow kwiatów nie pokazał, rośnie intensywnie Podlane 5 L wody z nawozami jak w tabeli, blooma dałem więcej trochę i top Maxa też, pk tak samo reszta tyle ile w tabeli, w zanadrzu mam już rozrobione z nawozami kolejne 4 L na oko wody też ze zwiększony mi nawozami na kwitnienie, czekam aż wypija trochę później podleje drugi raz. Rozpoczynam tym samym 4 tydzień kwitnienia roślin 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 186 Napisano 14 minut temu @szamayo elo weź ten szczyt czymś podeprzyj i on powinien się zrosnąć i dalej kwitnąć. I nie wiem jak to jest z automatami ale sezonówki dają radę 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 878 Napisano 11 minut temu @Kolober@ on odbije i tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 186 Napisano 8 minut temu @szamayo wiadomo ale z podporą będzie jej łatwiej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach