Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja Poka tą pestkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green hehe dzięki za dobre słowo toz trzymaj kciuki hehe może będzie petarda jak inne moje wcześniejsze uprawy bo na prawdę mam to do tej pory i klepie tak, że mózg staje w poprzek a leży już rok czasu xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek Ty się żyjesz synek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green no jedno trzymam od samego początku to w sumie ma więcej jak rok, to normalnie ściągam dwa buchy i leze xd ale już się kończy powoli dlatego coś trzeba wymodzic 🙂 @Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek wygląda elegancko. Aż się prosi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green zobaczymy czy wykiełkuje bo daje na wilgotny wacik i przykrywam wilgotnym kawałkiem papieru ręcznikowego i zawsze wychodziły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja Zakryj talerzykiem najlepiej. Talerzyk na talerzyk i w środku wacik czy tam papier. @czanczanek pestka wygląda na zdrową. Ja też moje ponad rok trzymałem i teraz już wychodzą z ziemi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green mówisz masz xd tak nie robiłem to mogę spróbować 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @czanczanek Nie zaglądaj co chwilę normalnie to po dwóch dniach otwierasz i jest korzonek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 2 Maja @Mr.Green ale właśnie nie zaglądam hehe bo ostatnio długo pracuje i zajrzałem po 3 dniach z pewnością że Wyszlo a tu nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 2 Maja (edytowane) 2 godziny temu, czanczanek napisał: podlewam co 3 dni Nie ma znaczenie co ile podlewasz, ale znaczenie ma ilość. Na tym etapie powinieneś wlać 100 - 150 ml i czekasz aż wyschnie. Nie ma sensu lać wodę po całej powierzchni, bo tam nie ma korzeni i jeszcze przez jakiś czas nie będzie. Odmierzasz od łodyżki mniej więcej 3 - 5 cm i lejesz w koło. Dzięki temu zabiegowi korzeń szuka wody i się rozrasta. Edytowane 2 Maja przez Kupa kupalski 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 7 Maja @Mr.Green siemanko, no to tak ten kaszalot ananas puścił stożek, i nawet ładne małe listki w środku zaryzykowałem i nie wyrzucałem go wygląda tak @Mr.Greena tutaj wyszedl ładnie White widow a truskawa już w ziemi czekam aż wyjdzie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 260 Napisano 7 Maja dziwaki potrafią zaskoczyć 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 8 Maja @czanczanek dobry mutant 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 8 Maja Ufoludek fest 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 8 Maja @Mr.Green @Dr.Grün ale moze będzie coś z tego a powiedz mi zielony, bo wyjebalem kajet niechcacy i nie pamiętam od kiedy mogę je nawozami traktować typu biogrow itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 8 Maja 9 minut temu, czanczanek napisał: @Mr.Green @Dr.Grün ale moze będzie coś z tego a powiedz mi zielony, bo wyjebalem kajet niechcacy i nie pamiętam od kiedy mogę je nawozami traktować typu biogrow itd to zależy jaką masz ziemie jak masz ziemie która ma w sobie na 3-4 tygodnie nawozów to lejesz w 4 tygodniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 8 Maja Kurde nie wiem czy Canna Terra professional ma nawóz w sobie, ale lałem właśnie chyba od 3 tyg coś mi świta ale nie jestem pewien 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 8 Maja @czanczanek oczywiście że ma w sobie nawóz i ta akurat ziemia nie ma go tak mało. Najlepiej to popatrz sobię tabelkę i sobie przypomnij ale kolega wyżej dobrze napisał. Masz coś na korzenie? Bo tego root juice to możesz od startu walić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 8 Maja @czanczanek Do nawozów to jeszcze dobre 3 tygodnie żeby o nich pomyśleć, na razie lej wodą i będzie dżi 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach