Dr.Grün 119 Napisano 26 Kwietnia Witam 🙋 - 1x Epsilon F1 - Namiot 50x50x140 HERBGARDEN - Spider Farmer SF1000 EVO z regulacją - Wentylator 220m3/h z regulacją - Ziemia Light Mix - Donica 11L - Nawozy BIOTABS (Dostałem za free na dwa planty z banankiem) - Nawilżacz no name - Mieszak no name Niestety do namiotu wchodzi jedna roślinka bo może się okazać, że nie dojdzie na czas, chociaż ostatnim razem wszystko ładnie zakończyło się lekkim bursztynem w niespełna 65 dni. A drugi mniej ważny powód to sprawdzenie całego zestawu, jaki skleiłem 😂 W tym roku, jak i w zeszłym miał być outdoor na tarasie, który jest super naświetlany przez słońce, ale zmienili się sąsiedzi i jest kaszana bo mają małe dzieci to nie będę ich czadził, dlatego czas na indoor 😆 Dużo osób pewnie nie zainteresuje jedna roślina w fotorelacji, ale może napotka się jakaś zbłąkana duszyczka i znajdzie coś dla siebie ❤️ Co do treningu wleci lekkie LST na klipsach. Cały materiał który wyjdzie, będzie z niego zrobiony Green Dragon 🐉 Czas START 🚀🏁 Ps. (Sorry za odkurzacz 🤡,ale z drugiej strony jest mniej atrakcyjna półka na buty) 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 26 Kwietnia Lecisz🔥 powodzenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 26 Kwietnia @Dr.Grün uprawa to uprawa. Bez znaczenia ile roślin się uprawia. Dużo ludzi ma mało miejsca i sam byłem jednym z nich, upychając uprawę w szafie Props za BioTabs i będzie doglądane. Życzę dużych topów i z fartem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 26 Kwietnia @Mr.Green Przeszedłem na biotabsy bo jest mniej zabawy. A co do namiotu raczej nigdy nie będę miał większego bo ten idealnie wchodzi do schowka na różne graty ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 26 Kwietnia @Dr.Grün nigdy nie mów nigdy. Ja też tak myślałem aż mi się nie wjebali na chatę i musiałem zmienić miejscówkę Ile gram w założeniu zakładasz że wyciągniesz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 26 Kwietnia @Mr.Green Darmowe wakacje? 😂 Na szczęście u mnie legalnie można hodować w Niemczech, także jest spokój ✌️ Myślę, że do 40g się zamknie, chociaż nie mam pojęcia bo nigdy nie robiłem pod Spiderfarmerem, także może być różnie 🤷Czas pokaże 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 26 Kwietnia @Dr.Grün też jestem w Niemczech. Obeszło się bez wakacji na szczęście. Tak jednak wszystko zabrali Myślałem że celujesz bardziej pod 💯 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Dr.Grün nie szkoda Ci dobrego palonka na dragona "marnowac"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 27 Kwietnia @Cholender a Tobie nie szkoda? :P @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green ja to przetwory robie z trymu i popcornu, ewentualnie z automatow z malego boxa 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Kwietnia @Cholender Marry rzadko palę, jak mam być szczery to może pół roku temu. 99% przetwory. 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Dr.Grün to chyba że tak. Jak wolisz inny rodzaj przyjmowania to polecam RSO 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 27 Kwietnia @Cholender ale sam nie palisz zbytnio z tego co pamiętam.. chyba że mi się user pojebal xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green no prawie ze nie pale, a po ostatnich testach rso to już mi się całkiem odechciało 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 27 Kwietnia @Cholender także i ja zatem zapytam.. nie szkoda Ci Towar produkujesz a nie konsumujesz. Wyrzucać nie wrzucasz. Więc nie szkoda Ci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @Mr.Green to wszystko na pasze dla kurek zielononózek 😇 Edytowane 27 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 1 Maja Wychodzi, jakby chciała a nie mogła, trochę świeżego powietrza i słońca jej pomoże… 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 2 Maja 1/3 najważniejszych rzeczy w uprawie, wyjście z ziemi ✅ 2/3 Faza przejścia na flo ❌ 3/3 ścięcie ❌ Zawsze cieszy tak samo 🥹 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2960 Napisano 2 Maja @Dr.Grün pozdrowienia od bliźniaczki. 👍😉 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 2 Maja @Lady in Green Po jakim czasie Ci wyszła ? Licząc z nurkowaniem w wodzie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach