Skocz do zawartości
Mr.Green

Super Sativa Seed Club - BioTabs

Rekomendowane odpowiedzi

Don't Panic It's Organic

🎶..Moja siła płynie z rozumu i z serca, a odwagi nie zakląłem w swoich pięściach
Pełen wiary i nadziei szukam szczęścia kładąc wszystko na szali, żeby wygrać kiedy przegram
Nie chcę strzelać żeby zabić, nie chcę bić żeby zranić chce patrzeć na świat oczami tych co nigdy się nie bali
Walczyć słowami nie kulami i kiedy zostali sami sponiewierani odrzuceni i wyśmiani nie zwątpili
Stare rany ciągle krwawią jak krwawiły. Stoję nagi, ale bez poczucia winy
Słowa prawdy znów przełykam zamiast śliny, Bo chcę karmić nimi tylko tych co na to zasłużyli
Jestem nikim i każdym jak wszyscy. Jestem silny i słaby jak Ty
Choć wiele razy chcieli złamać mnie jak tipsy to w
brew Jego woli tu się nie wydarzy nic..🎶

Witam Wszystkich serdecznie po "małej" przymusowej przerwie która była spowodowana ułomnoscia systemu w ktorym przyszło nam życ. Wracam po lekko ponad roku by móc ponownie dzielic sie z wami swoimi doswiadczeniami przy uprawie cudownej rosliny jaką jest nasza ukochana Maria. Nie bede ukrywał że bardzo mi brakowało tego wszystkiego z czym zdążyłem się zżyć, a co zostalo mi odebrane przez niedobrych ludzi. System przez rok czasu próbował mnie zmiażdżyć lecz mu się nie udało. Sprawa była przekładana i koniec konców spotkalismy się w sądzie by omówic niekorzystne dla mnie rzecz jasna, warunki kapitulacji systemu. Jedyny zarzut który zdołali mi przyklepac to posiadanie za dużej ilosci suszu na własny użytek co spowodowało wyłapanie wyroku w zawieszeniu 6 miesiecy na 2 lata.. oraz kary finansowej na biedne dzieci w kwocie 3800 euro + koszta sprawy sądowej na które wciąż czekam.. 

Wszystko zabrali .. nic nie oddali.. zaczynamy wiec od poczatku.. 

🧬 - Super Sativa Seed Club

🌱 - 2x Purple OG Punch - 2x Lemon OG - 2x Pineapple Poison - 2x Black Lebanon

🎪 - Spider Farmer 70x140x200 cm

🌞 - SanLight STIXX 54w dla sadzonek 

☀️ - SanLight Evo 6  400w jako lampa docelowa

🍯 - Doniczki 8 L

🌍 - Canna Terra Bio

💊 - BioTabs caly zestaw 

8 pestek poszlo na recznik z czego 6 zostanie wybranych do dalszej uprawy. Do tego jeden automat pojdzie z czasem na outdoora.

IMG20250425224418.jpg

IMG20250425230627.jpg

IMG20250425232108.jpg

IMG20250425232214.jpg

IMG20250425232121.jpg

IMG20250426003221.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Cholender nie dziękuję. Ciekaw jesteś tego małego czy tego dużego :P 

Druga generacja która miałem była elegancka to i 3 nie powinna zawieść mojego zaufania którym obdarzyłem tą firmę i której pozostaję wierny. 

@Lady in Green ja też się bardzo cieszę bo strasznie mi was brakowało. Poniekąd zdziczałem przez to przerwę :passitleft:

@WBB moc rywalizować z Tobą to dla mnie zaszczyt. Może mając większy namiot mam jakiekolwiek szanse..  

Ogólnie bym zapomniał wczoraj.. bo było już późno.. dorzucam raport sekcji zwłok.. który został przeprowadzony przez niemiecką bundes kriminal Dr. Hansa Mengele.. 

Jako jeden z niewielu tutaj mogę się pochwalić własnym certyfikatem jakości produktu który stworzyłem i tworzył będę nadal. Dzięki ciężkiej pracy gebelsowskich służb do zwalczania nie tego co trzeba, mam możliwość zaprezentowania wam rodowodu dziewczyn które zostały mi skradzione.. 

Tanio nie było ale przynajmniej jest.. tadammmm..

IMG_20240910_134122_279 (1).jpg

Edytowane przez Mr.Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green mimo wssystko taniej by było kupić miernik thc 😅

Mała jak to mala, na wega nie ma co za wiele wymagać. Ciekawy jestem duzej bo wiem że to dobra marka, ale raczej rzadko spotykana pewnie ze względu na swoją cenę bo za jedną taka evo 6 mozna kupic dwa marsy czy spidery o podobnej mocy. Bardziej chodzi mi tu o awaryjność i ogólna jakość wykonania bo co plonów to zalezy w glownej mierze od growera moim zdaniem 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cholender głównym powodem wyboru tej marki jest niska awaryjnosc sprzętu lub inaczej mówiąc.. długa żywotność. Produkt europejski nie chiński.  Z tamtej lampy byłem bardzo zadowolony i wiem że ta również mnie nie zawiedzie. Nawet ta mała do sadzonek to czuć że to dobrej jakości jest. 

Dodam że nic tutaj nie jest moje a wszystko odbywać się będzie u ziomka. To nie moja uprawa.. ja tylko pomagam jako iż mam tam jakieś doświadczenie. 

Jak co to jestem niewinny :smokelots:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A te badania zgodziły się chociaż z zawartością THC jaką deklarował producent? 🙂

No nie każdemu daje możliwość rywalizacji ze mną... dobrze, że to doceniasz 🙂

Ty byłeś chyba pierwszy, który krzyczał, że 500 to niemożliwe u mnie.... było 490 bo 500 nie mogło być z pewnych względów 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB ja nigdy nie mówię że coś jest niemożliwe bo sam dokonuje rzeczy niemożliwych. 

Musiało Ci się coś pomylić ziomuś :smokelots:

@WymiataczMega za mniej nie hapie? :classic_laugh:

@WBB tak pokrywają się. 

RQS deklaruje srednio 21% a Barney's Farm deklaruje że do nawet 26% 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Mr.Green napisał:

Musiało Ci się coś pomylić ziomuś

Nie, nie... nie pomyliło mi się (chyba) bo to mnie właśnie zmotywowało 😉

A z chapaniem to była cała historia 🙂

Masz bo widzę, że też byś chciał 🙂

https://marihuanaforum.pl/topic/16470-400w-hps-80x80x160-9xgelato-af-zestaw-plagrona-mineralny-nasionamarychypl/?do=findComment&comment=173004

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WBB nie ma zdjęć suszu, zdjęć z wagi, żadnych dowodów oprocz tego ze sobie napisales na kartce jakies cyferki 🧐 Ja tam  nie jestem przekonany czy było 490 czy na przykład 501 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Cholender ja już to gdzieś tłumaczyłem jak emocje opadły... że nie policzone zostało 7g, które typ wysępił w gratisie (zapomniałem o nich) no i nikt nie mówił, że sample też liczymy... 😅

Edytowane przez WBB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi