Jump to content
Cholender

60x60 Mars Hydro FC1500- Wedding Cake, PR0BL3M

Recommended Posts

W dniu 21/01/2025 o 09:28, moonka napisał:

@WBB wiercil im dziury w kolanach i obcinal glowy sadysta. Dodatkowo ta lampa... moze to przesluchanie🤣

Dziwisz się? Miały być automaty. Dobrze że breeder tam nie siedzi na krzesełku, bo by był probl3m z pestką 😉

Ogólnie nie powinno hermic, nie wiem ile czasu na indukcji trzymałeś, ale mogą rewegetować co najwyżej. W sumie ciekawy zabieg weg -> indukcja -> cofka na Wega.

39l? 50l donica?

Edited by Wladimir

@Wladimir wydaje mi się że nie będzie rewegowac bo kwitnienia nie było. A donice to nie wiem bo mam 20l i 35l growbagi, ale bardziej się skłaniałem ku tej 20l bo obecnie siedzi w 9l I myślę że wystarczy taka zeby zapelnic 60x60

Edited by Cholender

To ile dni miała 12/12? Może niska temperatura spowolniła indukowanie.

Jak growbag to tym bardziej większa to lepsza, bo wysycha z każdej strony...

Zrób bestie xD

@Wladimir nie no kilka dni tylko była 12/12 i rzeczywiście miała tam fest zimno. Nie wiem czy czasowo się wyrobię zeby tyle czasu ja wegowac, chciałem ja od razu wstawic na flo jak automaty dojdą, ale jeszcze zobaczę jak to wyjdzie

Buntowniczka przesadzona do donicy 20l. Jednak jej się przypomniało że jest automatem i postanowiła zakwitnąć przy 18/6 i znowu pokrzyżować mi plany. 🤷‍♂️😅

20250131_190733.jpg

20250131_190739.jpg

Dobrze że u Ciebie nie znika info z postów że ode mnie masz ziarno, bo u kolegi @wbb ktoś cały czas edytuje posty i usuwa te dane.... Ciekawe kto?

Muszę przyznać że jestem zadowolony szczególnie z tych dwóch sztuk od Władimira. Ciezko to uchwycić na zdjęciu ale niektóre szczyty są już wielkości 1,5l butelki i dalej puchna 🤗 Także szykuje sie moj prywatny rekord ze sztuki jesli chodzi o automaty 😁

20250208_153255.jpg

Najlepiej to uchwycić na solóweczkach 🙂

Po prawej chyba problem, a po lewej WCx6S?

One jeszcze chwilę będą kwitły, więc jeszcze popuchną.