doominik 933 Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) Dziś wróciłem po 10ciu dniach nieobecności i zastałem taki oto obraz: Jeden jack się rozpędził i przerósł resztę, poza tym wszystkie trzeba będzie znowu ostrzyc Edytowane 23 Lutego 2020 przez doominik 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Lutego 2020 @doominik a wcześniejsze topy poszły czy jeszcze masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Lutego 2020 10 hours ago, Tester said: @doominik a wcześniejsze topy poszły czy jeszcze masz ? Jeszcze trochę mam-to jest pół komercyjna uprawa i nie wypycham tego na siłę. Większość zabrali znajomi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 25 Lutego 2020 Śliczne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Marca 2020 Update na 3,5 tygodnia prze planowaną ścinką. Obecnie roślinki dostają bazę nawozów+bud candy+pk 9-18. Dostaną jeszcze raz taki pakiet w tym tygodniu i potem już tylko 5-7 dni z climax i płukanie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Marca 2020 @doominik czuć zapach przy zamkniętym boksie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Marca 2020 @Andi Czasem, jak wilgotność skoczy powyżej 60% to filtr nie ogarnia, a tak to nie. Teraz mam osuszacz włączony i w boxie jest około 50% więc nic nie czuć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Marca 2020 W dniu 06/01/2020 o 22:46, doominik napisał: Witam Ruszyłem z następną uprawą-pestki wsadziłem zaraz po świętach i dziś trafiły już na swoje docelowe miejsca. Wszystkie pestki są od Royal Queen Seeds: 4x Northern Lights (w namiocie po lewej stronie) 2x AutoJack (z prawej z tyłu) 2x RoyalCheese (z prawej z przodu). Wszystkie to automaty Miały być tylko NL i Cheese, ale coś było nie halo z tymi cheese, bo tylko 2 z 5 wyszły i po tygodniu dosiałem tego Jacka. Pestki najpierw były w kostkach root riot, a teraz ju ż są w doniczkach docelowych. Doniczki plastikowe zastąpiłem 20l tekstylnymi, a za medium służy keramzyt (głównie z odzysku z poprzedniej uprawy). Wszytko na systemie wilma. Namiot mam 2m/1m/2m, oświetlenie to 2x MH TSW2000, w pełnym kwitnięciu dojdzie CMH 315W-Omega 3000K. Jeśli chodzi o nawozy, to za bazę służyć będzie trio od Advance Nutrition. Wodę filtruję filtrem odwróconej osmozy-woda mia EC poniżej 0,1. Na początek po 0,5ml/1 tego trio i ich dodatku B-52, root stimulant Plant Magic 1ml/l, Plant Magic silicone 0,25ml/l i pure clean 0,5ml/l. pH wyrównałem do 6.0 i ec wynosi 0.7. Zajebisty projekt pozdro ? Nic dodać nic ująć tylko patrzyć i się uczyć ? pozdro rolniku za wiedzę i doświadczenie szacun! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Marca 2020 Ostatni tydzień krzaki jechały na climax z intense nutrition i wyraźnie spuchły. Dziś zaczynam płukanie i w zbiorniku jest tylko woda z plant magic flush. Ścinka będzie w następną sobotę. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 18 Marca 2020 Soczyscie, kiedy mogę wpaść posmakować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Marca 2020 10 minutes ago, HolenderskiGrower said: Soczyscie, kiedy mogę wpaść posmakować? Gdzieś za miesiąc będą gotowe, zapraszam jak najbardziej? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Marca 2020 Zakończyłem żniwa i mogę wstępnie podsumować 3 odmiany, które miałem w namiocie: -Cheese bardzo łatwo się uprawia, ma zbite topy, tylko sporo w nich liści i jest sporo zabawy, żeby je powycinać. Topy mega oklejone żywicą, z tej trójki doszły najszybciej. -Royal jack to zdecydowanie roślina dająca największy plon, aczkolwiek topy ma dosyć luźne. Ma też tendencje do znacznego wyciągania się, co w przypadku małego namiotu może być problematyczne. -Northern light to najmniejsze roślinki w tym zestawieniu i dały najmniejszy plon, za to ma ładne, zbite topy i bardzo łatwo się je strzyże. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Marca 2020 znowu najlepsza fotorelka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Marca 2020 1 minute ago, Tester said: znowu najlepsza fotorelka nie przesadzaj. Chciałem więcej fotek ze ścinki zrobić i może filmik z zabawy tym młynkiem (kawałek widać na pierwszym zdjęciu), ale większość pracy musiałem zrobić sam, a wiesz jakie ma się przy tym uklejone ręce. Dam jeszcze znać dokładnie ile tego wyszło i jak to się pali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Marca 2020 @doominik filmik jakiś bym chętnie przyjął na kanał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Marca 2020 8 minutes ago, Tester said: @doominik filmik jakiś bym chętnie przyjął na kanał ? w pierwszej połowie maja planuję kolejną ścinkę, to postaram się nagrać jak działa ten młynek do strzyżenia topów. W między czasie może nagram filmik z nowym namiotem i chciałbym też zrobić relację z tego mineliningu/manifoldingu. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Kwietnia 2020 Gratulacje z mojej strony wiele osób może się uczyć z takie fotorelacj lecz nie każdego stać na chwilę czytania ? wszyatko ładnie opisane i podane na tacy. Szacun ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 Jarania jest trochę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Patrick ciut ciut ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 1 Kwietnia 2020 @doominik Ile ci wyszlo mniej więcej z tego całego zbioru plonu ?? I gratulacje mega fotorelacja !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach