hazera 33 Napisano wczoraj o 14:09 Czesc. Czy mial ktos styczność z mikoryza? Z tego co czytam to stosuje sie ja we wczesnym stadium siewki. Moze ktos wpadl na pomysl stosowac ja nieco pozniej? Ma to jakikolwiek sens czy raczej przy nastepnym projekcie powinienem sie w nia zaopatrzyc? Jak oceniacie ten produkt, bo cena wcale tak nie odstrasza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,537 Napisano wczoraj o 14:22 @hazera ja uzywam w sumie przez całą uprawe male dawki bo mikoryza i tak potrzebuje kilka tygodni zanim się "zadomowi" w glebie. Ale ja uzywam ta sama ziemie na okraglo, więc jest już na kolejną uprawe i kolejna itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,616 Napisano wczoraj o 15:33 @hazera w teorii mikoryze aplikujesz tylko raz na poczatku i rozrasta sie ona w ziemi pozostajac tam juz do konca grow. Ja jednak rowniez dawkuje ja co kilka podlan aby miec pewnosc, ze ziemia ma zycie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 33 Napisano wczoraj o 15:44 @Boczelli hmm ciekawe z ta ziemia. Czyli co projekt ta sama ziemie dajesz? NIe kupujesz nowej rozumiem? Czyli musisz nawozic od startu nowej roslinki, dobrze rozumuje? @moonka Czyli gra nie warta swieczki na moim etapie? Lepiej zaopatrzyc sie przy nowym projekcie. Kurde szkoda, ze tak pozno o niej wyczytałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,537 Napisano wczoraj o 15:55 (edytowane) @hazera tak już ponad 5 upraw zrobilem na jednej ziemi i z uprawy na uprawe jest coraz lepsza. Jeśli interesuje Cie ten temat poczytaj o BioTabs Edytowane wczoraj o 15:55 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach