hazera 29 Posted November 28 Cześć, pisze z zagwostką czy aby z sadzonkami wszystko u mnie w porzadku. Od 2-3 dni zauważylem, ze listki tak jakby wyginają sie do srodka? Lodeczkuja? Pozatym strasznie stercza. Mam 3 roslinki i wlasnie te mlodsze jakos tak dziwnie rosna. Z najstarsza nie bylo niczego podobnego. Wina swiatla? Czy moze wody? Szczyty mam na 33cm od lampy, a tak jakby sie dalej wyciagaja. Zalacze zdjecie moze po prostu tylko panikuje 😅.. oby.. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,492 Posted November 28 Wszystko jest ok 👍 możesz delikatnie wiatraczek jakiś odpalić żeby sadzonki delikatnie się bujały 👊 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
michov115 5 Posted November 28 @hazera Moje wyglądały podobnie. Tak jak @WymiataczMega napisał - odpal wiatraczek mieszający - dzięki temu powinna wzmocnić się łodyga. @hazera Roślinka bez wykałaczek się kładzie? 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
hazera 29 Posted November 28 @WymiataczMega @michov115 Dzieki panowie, juz powoli zaczynałem kminic co moze byc nie tak. Wiatraczek chodzi rotacyjnie od mniej wiecej tygodnia po tym jak wyszly z ziemi 👊 @michov115 Jakos kilka dni temu mi sie Sweet ZZ obalilo i do teraz profilaktycznie wykalaczki 😂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites