doominik 82 Posted December 1 Witam Mamy na sali osoby uprawiające swoje krzaki w hydro? Chętnie bym wymienił się doświadczeniami itd Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cedzik 12 Posted December 1 @doominik ja uprawiałem ale jednak wróciłem do gleby, bo przy hydro trzeba było więcej poświęcić uwagi, używałem nawozów marki Hesi Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
doominik 82 Posted December 1 44 minutes ago, Cedzik said: @doominik ja uprawiałem ale jednak wróciłem do gleby, bo przy hydro trzeba było więcej poświęcić uwagi, używałem nawozów marki Hesi Ja używam hydro (wilma dripper system), bo jak mam wszystko ustawione jak trzeba, to tydzień mogę się nie dotykać, ostatnio ni było mnie w domu 9 dni i krzaki przeżyły. Jaki Ty miałeś system? Ja jestem ciągle na pierwszym zestawie: baza to GHE Trio, większość dodatków z Plant Magic i PK booster od Buddhas Tree Ja generalnie porównujesz rezultaty hydro z glebą? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cedzik 12 Posted December 2 miałem SYSTEM HYDROPONICZNY OXYPOT Z hydro można więcej plonu zebrać ale wszystko musi być poprawnie od początku do końca, wtedy ściągnąć można więcej towaru niż w normalnej ziemi 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites