Zjaranybąbel123 0 Posted November 15 Ostatnio zakupiłem growkit fullauto odmiana jedi mindfuck. Próbowałem znaleść informacje ile to mniej więcej będzie rosło. Ale nigdzie nie znalazłem takiej informacji. Miał ktoś już taką odmianę albo wie ile to mniej więcej rośnie ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,416 Posted November 15 @Zjaranybąbel123 to grzyby? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zjaranybąbel123 0 Posted November 15 @Tester Tak Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,416 Posted November 15 @Zjaranybąbel123 to @JarzynaSWDN jest dobry w te klocki musisz poczekać aż się zjawi 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resio666 674 Posted November 15 @Zjaranybąbel123 https://mykology.pl/produkt/growkit-jedi-mind-fck-full-auto/ Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 443 Posted November 15 Jeżeli nie jest skolonizowana to zależy od warunków, taka torba to z miesiąc na kolonizację w dobrych warunkach, później z tydzień lub dwa tygodnie aż zacznie pinowac i z tydzień do dwóch do dojrzałych grzybów, A tak na marginesie te grzyby są w chuj mocne, jak nie masz doświadczenia to zjedź pół grama i poczekaj tak z godzinę nawet trochę więcej 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zjaranybąbel123 0 Posted November 16 @JarzynaSWDN dziękuję za odpowiedź, właśnie ze względu na ich moc zakupiłem ten growkit. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites