Delan1997 1 Napisano 18 Listopada 2019 Witam czy roślinka nadaje się do ścięcia czy topy jeszcze puchną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Listopada 2019 Musisz z bliska spojzec-jak trichomy sa mleczne to mozesz juz ciac, albo czekac, az zrobia sie bursztynowe. Jak sa jesz e blade/przezroczyste to czekaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 18 Listopada 2019 To nie jest przypadkiem męska konopia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delan1997 1 Napisano 18 Listopada 2019 To jest automat więc chyba nie szczerze NW ? jeśli chodzi o tachiomy to kupiłem lupę jubilerska i wydaje mi się żeby jeszcze tydzień ja potrzymać i lać samą wodę żeby odżywkę na kwitnienie wyplukać z niej domyślam się że topy na dole nie będą takie same duże jak do góry więc tym nie mogę się sugerować ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Listopada 2019 @Delan1997 to żeńska roślina tylko topy takie luźne, możesz lać samą wodę przed ścinką z tydzień i ścinać możesz na raty, górę a potem duł 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delan1997 1 Napisano 19 Listopada 2019 Oki wiem że jest bez szału ale to pierwsza uprawa wiem co robiłem źle i dlatego efekty takie . Właśnie zastanawiałem się aby podzielić ja na 2 części dzięki za pomoc panowie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) @Delan1997 Ja bym powiedzial ze tam jeszcze ze 2-3 tyg. do scinki a nie tydzien ? Edytowane 19 Listopada 2019 przez CheMsKuN 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delan1997 1 Napisano 19 Listopada 2019 @CheMsKuN @CheMsKuN kurde sam NW topy faktycznie z dnia na dzień się powiększają czekać aż wszystkie liście boczne pousychaja żeby topy sobie z nich pobrały składniki ?? To lać samą wodę czy dawać jeszcze moje PK13/14 z tydzień ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delan1997 1 Napisano 19 Listopada 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Listopada 2019 @Delan1997 triochomów nie widzimy jakie są, jak chcesz dobry smak palenia to lej samą wodę jak chcesz więcej jarania to lej nawóz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delan1997 1 Napisano 19 Listopada 2019 @Tester oki dzięki za rady i sorki za jakość zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Listopada 2019 @Delan1997 Tam jeszcze spokojnie pk mozna lac z 5-7 dni, a potem 10-14 dni plukania i powinny fajnie dojsc. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach