@katarina80 0 Posted January 24, 2021 (edited) Witam, Szukam źródła oleju RSO Z min. 80% THC. Sprawa pilna, niekoniecznie tylko w Polsce. Ktos ma sprawdzone dojście? Edited January 24, 2021 by @katarina80 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 804 Posted January 24, 2021 @@katarina80 polacy w holandii wytwarzają ale nie mam kontaktów Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
baszkownik 1 Posted January 27, 2021 W dniu 29.08.2019 o 16:45, Gość napisał: wiemy jak działa świat i internet . sam też nie ufam komuś kogo nie widzę. jestem w stanie zaoferować pomoc więc ją oferuje... Mój znajomy ma laboratorium w Hiszpanii i pomaga każdemu co zwróci się o pomoc. Widziałem na własne oczy więc nie mam potrzeby kłamać. Moja matka miała raka macicy i piersi, wiem jak ciężko patrzy się na kogoś bliskiego w takim stanie i w tym stanie bezradności... sam kupiłem raz jakiś poprostu olej nieznanego źródła bez badań za cenne złotówki .... znajomy ma badania laboratoryjne które może pokazać w każdej chwili. Produkt dostosowuje bezpośrednio pod osobę. a nawet jak trzeba to zaprasza śmiało po odbiór osobisty. Potrzebuje taki olej ze sprawdzonego źródła. Jak mogę się z tobą skontaktować? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 804 Posted January 27, 2021 (edited) @baszkownik taki olej to na miejscu trzeba było by kupić tam gdzie to legal, dużo jest wałkarzy Edited January 27, 2021 by Szym Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tjarda 0 Posted May 27, 2021 Część mój brat ma raka na jelicie wycięty w klinice w Szwajcarii ma Hemie odradził mu nawet onkolog znajomy szukam dostępu do rso i cbd to dostępny jak to brać dokładnie itd skąd brać dobry sprawdzony produkt proszę o informacje mój email tjarda@interia.pl pozdrawiam Łukasz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Claudynka 0 Posted June 14, 2021 @Gość Green Maestro hey wpadłam na wątek bo szukam pomocy - mąż miał raka migdała jest po operacji czeka go jeszcze radioterapia. Jeżeli to możliwe proszę o kontakt na maila: Claudia.mandrysch@live.de. Pozdrawiam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacek 0 Posted June 16, 2021 Chciałem powiedzieć że moja znajoma wzięła RSO oryginał. Czyli jakieś 90 % stężenia . Pół ziarka ryżu. I odleciała spala 12 godzin nie można było dobudzić. Potem 1 dzień czuła się osłabiona. Dlatego zalecana dawka dla początkujących powinna być rozmiarów łepek od szpilki podawana z łyżką miodu , dlaczego miodu ponieważ złagodzi działanie psychoaktywne . To tak z mojej obserwacji może komuś się przyda. Pozdrawiam wszystkich. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
anngor 0 Posted August 15, 2021 Cześć, mój Teść ma glejaka szukamy dostępu do oleju RSO Proszę o pomoc! Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gibexnator 22 Posted August 4 Chciałbym odświerzyć temat , orientuje się ktoś czy w Holandii można gdzieś kupić tem olej RSO , nie od kogoś tylko w jakimś sklepie sptece Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kibic 55 Posted August 4 @Gibexnator trzeba chyba mieć receptę Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gibexnator 22 Posted Friday at 05:46 AM Znalazłem taką strone ruro420buds.com tam jest olej rso 21 CBD 74 THC. Za 60 gram 1500 EURO. Tylko czy to pewniak. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,028 Posted Friday at 09:51 AM fejk pewnie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites