Miszkakiszka497 2 Posted October 13 To moja pierwsza uprawa indoor, chciałbym was prosić o wasze ewentualne porady i wskazówki. -Lampa mars hydro ts1000 -Nasionko no name -Nawóz to planton K Treningi - Lst i Topping Namiot i inne potrzebne rzeczy będą pod koniec tygodnia. Roślinka przeniesiona z outdoor na indoor jest w drugim tyg kwietnia.Lampa 30cm nad szczytami ustawiona na 60%. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 3,231 Posted October 13 (edited) Planton K jaki oldschool 😁 Edited October 13 by Boczelli Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tezeusz 7 Posted October 14 Ładna zdrowa sztuka, pilnuj niedoborów, uzupełniaj i byle do celu. 🍀 Będę śledził, wyglada to ciekawie i jestem ciekaw jak sobie poradzi po przeniesieniu. To jakby bezdomnego nagle zamknąć w pomieszczeniu. Ciekawie się zapowiada Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,311 Posted October 14 @Tezeusz normalnie sobie poradzi. Sporo osob wstawia outy na flow do boxa bo pogoda jest jaka jest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tezeusz 7 Posted October 14 Nigdy nie wystawiałem, cholercia, a myślałem ze wiem prawie wszystko xdd a tu takie niespodzianki 😄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 16 18 Dzień Kwitnienia Roślinka wygląda na zdrową dostała dziś nawozu, widać że dobrze rośnie. Zastanawiam się nad wycięciem dolnych parti tylko Nw czy jest sens czy zostawić tak jak jest ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 19 21 dzień kwitnienia Roślinka rośnie jak na drożdżach.Lampa świeci na 70% 30cm od szczytów. Roślinka ma pozawijane liście do góry i trochę żółkną końcówki co może być przyczyną ? filtered-2C8AAA47-C927-4CF8-B925-A760E4034301.mp4 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 327 Posted October 19 (edited) Za dużo światła, lampę do góry podnieś, na 50cm, ile to ma wat? Ja mam 100w na 50cm i też trochę już za dużo Edited October 19 by JarzynaSWDN 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 19 @JarzynaSWDN 150w 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 327 Posted October 19 To tak jak u mnie, mały box to i nawet mały led pali roślinki Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 26 28 dzień kwitnienia Roślinka ładnie rośnie końcówki uschnięte chyba od nawozu bo ma sporo azotu.Robic jej fryzjera jakiegoś czy zostawić tak jak jest ? Lampa 40cm od szczytów moc 70%. Zakupiłem nawóz canna pk13/14 lać go razem z plonton k czy tylko jednego używać ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 3,231 Posted October 26 @Miszkakiszka497 planton K to się dawało 20lat temu jak nic innego nie było, zostaw sobie go dla pelargoni a do konopi lej normalne pk. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 327 Posted October 26 Canna pk 13/14 leje sie tylko 3 dawki w jeden specyficzny tydzień i tyle, spalisz tym roślinę jak będziesz tego tak jak zwykły nawóz używać Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 29 (edited) 31 dzień kwitnienia Roslinka zaczyna żółknąć nie wiem czym jest to spowodowane może ktoś jest w stanie to zdiagnozować? IMG_2426.mov IMG_2426.mov IMG_2426.mov Edited October 29 by Miszkakiszka497 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,222 Posted October 29 @Miszkakiszka497 zdjęcie wstaw porządnie. Pewnie chwast się wyjada🤔. To normalne. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 29 @WymiataczMega Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,311 Posted October 29 Nie chce cie martwic ale nie wyglada ona obiecujaco. Jesli to nasionko no name to moim zdaniem bylo ono z palenia. Doslownie identycznie wygladal moj outdoor z nasiona. Budowa rosliny oraz kwiatow w 100% taka sama. Nie bedzie z niej nic ciekawego a napewno nie dobre palenie. Moge sie mylic ale... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted October 30 @moonka Nasiono zamawiałem z neta ale nasiona zostały pomieszanie więc nw co to za odmiana dlatego napisałem no name być może taki gen. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miszkakiszka497 2 Posted November 5 36 dzień kwitnienia Roślinka nie wygląda najlepiej.Przyczyną był raczej mój błąd ponieważ lampa świeciła tylko 6 godzin resztę czasu była wyłączona. Zobaczymy co się zmieni w przeciągu kilku dni. Od kilku dni nie lałem pk13/14 tylko sama woda. Ile lać pk ml na 1.5l wody. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,311 Posted November 6 Tak jak posalem wczesniej... szkoda twojego czasu, pradu i pieniedzy bo nic z niej nie bedzie. Ja trzymalem swoja tylko dla tego, ze stala na podworku i nie wymagala nakladow finansowych. Finalnie cos tam na niej bylo ale od 2 miesiecy sciete lezy schowane i nie wiem co z tym gownem zrobic😂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites