moonka 3,395 Napisano 15 Października @Boczelli myslisz o wczesnym toppingu i prowadzeniu od poczatku na dwie glowy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 15 Października (edytowane) @moonka przy 8 sztukach mozna by zrobic ciecie na proce i leciec na 2 szczyty, ale ja bym sie skłaniał bardziej zeby ciac na Bena I prowadzic na 4 szczyty i powinno być wystarczajaco miejsca Edytowane 15 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 16 Października Zastanawialem sie jak zrobic wyprowadzenie przewodow z boxa. Myslalem i myslalem az w koncu natknalem sie na prawie gotowe rozwiazanie. Secret jardin posiada w ofercie rekaw na przewody mocowany do boxa. Mi zostaje jedynie wydrukowac mocowanie pod szafe i bedzie git. Srednica rekawa to 70mm a cena okolo 6 € 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 16 Października 😎😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Października (edytowane) Next stage😂 gorna rurka zamocowana juz praktycznie na stale. Ta w rogu musze znalezc dluzsza aby siegala przybaumniej do 3/4 wysokosci boxa. Taka sama zamontuje po przekatnej z prawej strony przy zawiasach. Posluza one do montazu wentylatorow czy innach gadzetow. Wieczorem bede wiercil otwory pod wyciag oraz wlot powietrza i zamocuje adaptery pod rury. Zdecydowalem sie na 100mm i mniejszy wyciag gdyz zajmuje duzo mniej miejsca a jego moc bedzie wystarczajaca aby ogarnac te 0.6m2 Edytowane 17 Października przez moonka 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Października Piknie to zaczyna wyglądać... normalnie sprzedawać można. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Października (edytowane) @WBB bede sprzedawal gotowe sety do przerobek szaf odziezowych na growszafy😂 mocowania, adaptery, uszczelki i wszystko co potrzebne zeby w domowym zaciszu zrobic tuning szafy🤣 Edytowane 17 Października przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Października Zlosliwosc rzeczy martwych nie ma granic... Walcze juz drugie popoludnie z wycinaniem otworow w szafie. O ile 70mm poszlo moment tak 100mm idzie jak krew z nosa. Wkretarka co chwile pada albo sie grzeje a wiertarke mam tylko na sds🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 18 Października @moonka jak ty nie dasz rady to już nikt nie da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Października @Adi_ejol sasiad da rade bo ma wiertarke🤣 zaraz musze do niego napisac gdzie jest i kiedy bedzie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 18 Października @moonka a jakbyś nawiercił sobie dziury wokół zaznaczonego okręgu od wewnątrz linii i tylko wyrównał otwornicą? Nie wiem czy ma to rację bytu ale na taką solucje wpadłem jako pierwsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Października (edytowane) @Adi_ejol dalem sobie a przede wszystkim wkretarce ostatnia szanse i poszlo. Zostal jeszcze wlot na dole ale to juz jutro😂 Edytowane 18 Października przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 18 Października @moonka no czasem się trzeba posiłować przy takich robotach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Października @Adi_ejol nie sadzilem, ze plyta bedzie stawiala az taki opor przy wierceniu otwornica. Dobrze, ze jestem uparty i latwo nie odpuszczam😂 Zal mi troche sasiadow bo halas jest przy tym niemilosierny😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 18 Października Takie otwory to wyzynarka 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 479 Napisano 18 Października @Boczelli piłą makullaha, to dobra piła jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Października @Boczelli nie po to wymyslili otwornice zeby charatac plyte wyrzynarka😅 chociaz ta akurat walala sie obok😂 Mam chwile wiec moge zamontowac mocowanie do wyciagu. Sam otwor a wlasciwie miejsce ciecia zabezpieczylem przed wilgocia klejem montazowym (zamazalem nim gola plyte). Mocowanie wejdzie w otwor i bedzie z kazdej strony przykrecone do szafy. Powinno to dac szczelne i solidne polaczenie 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 19 Października Box w 99% skonczony. Zostaly pierdoly i nieszczesny otwor na wlot powietrza a przydaly by sie ze dwa😅 zamowilem doniczki a pozniej gdy bede mial chwile "dla siebie" to skocze po ziemie. Tym razem plagron promix bo jest bez nawozow i na tym zalezy mi przy kolejnym grow🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 19 Października Wyciag na swoim miejsc. Trzeba teraz pomyslec jak rozwiacac kwestie sloneczka. W starym boxie zostana narazie 2 ledy a tutaj wsadze jednego. I tutaj pojawia sie problem pod tytulem jak rozmiescic ledy w starym boxie zeby odpowiednio doswietlic rosliny😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 19 Października Kupilem ziemie i przyszly doniczki. Ekspresowo bo wczoraj je zamowilem🙂 doniczki 14 litrow i znowu zastanawiam sie nad iloscia🤔 2 doniczki wydaja sie rozwiazaniem idealnym pod ciecie na bena i scrog. 6 idealnie wypelnia powierzchnie szafy a 4 to tak ni w piz.. ni w oko😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach