Hypnos21 0 Posted September 21 Witam! Ostatnio pierwszy raz miałem do czynienia z medyczną marihuaną. Wpadła mi jako pierwsza Aurora Pink Kush 20/1 - byłem bardzo zadowolony, zapach cytrusowy, piękne topy. Silne działanie psychodeliczne - jak dla mnie bardzo dobra marihuana. Jako drugą strzeliłem ślepo i wybrałem S-Lab Sweet Berry Kush 22/1 - i tutaj jestem zawiedziony. topy nijakie, nie były zbite, zapach średni, nie taki przyjemny. Działanie średniawka, nie było tego pierwszego psychodelicznego strzału. I jako początkujący w medycznej mam pytanie. Jakie odmiany których marek polecacie? W temacie medycznej jestem nowy, a po 2 zakupach już widzę jak jakościowo potrafi się różnić zioło. Coś mocnego, psychodelicznego? Albo na banana i relaks? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 1,009 Posted September 21 Godzinę temu, Hypnos21 napisał: Witam! Ostatnio pierwszy raz miałem do czynienia z medyczną marihuaną. Wpadła mi jako pierwsza Aurora Pink Kush 20/1 - byłem bardzo zadowolony, zapach cytrusowy, piękne topy. Silne działanie psychodeliczne - jak dla mnie bardzo dobra marihuana. Jako drugą strzeliłem ślepo i wybrałem S-Lab Sweet Berry Kush 22/1 - i tutaj jestem zawiedziony. topy nijakie, nie były zbite, zapach średni, nie taki przyjemny. Działanie średniawka, nie było tego pierwszego psychodelicznego strzału. I jako początkujący w medycznej mam pytanie. Jakie odmiany których marek polecacie? W temacie medycznej jestem nowy, a po 2 zakupach już widzę jak jakościowo potrafi się różnić zioło. Coś mocnego, psychodelicznego? Albo na banana i relaks? Idica polecam krypton 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites