Rabcok 0 Napisano 19 Września 2019 Siema mam pytanie znalazłem o to krzaka i nawet sam nie jestem pewien czy to konopia ,ponieważ się na tym nie znam i prosił bym o pomoc , A jeśli jest to konopia to ocenienie czy to płeć męska czy żeńska. Dziękuję za wszelką pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Września 2019 @Rabcok no konopia ale chyba przemysłówka zapylona bo nasion trochę jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Września 2019 albo ktoś zapylił na nasiona sobie krzaczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabcok 0 Napisano 19 Września 2019 (edytowane) Czyli nic z tego nie bedzie jak jest tyle nasion? Edytowane 19 Września 2019 przez Rabcok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Września 2019 @Rabcok jeśli to nie przemysłówka to coś tam powinno poklepać ale to raczej przemysłówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach