Monako 723 Posted August 4 Witam wszystkich stwierdziłem że zrobię fotorelacje z mojej uprawy 2xPestki White Widow - DUTCH PASSION GrowBox 80/80/160 Wentylator 220/280m3 Filt Węglowy 350m3 Wiatrak z klipsem Nawozy Mineralne od firmy Plagron Rosliny mają 28 dzień od jutra będą w nowym trybie 12/12 są one po dwóch Toppingach oraz LST robię by były niskie są już przełożone do box docelowego 80/80 Trzodę odwaliłem przy przeprowadzce do innego namiotu i się jedna wywaliła i delikatnie boczną łodyga ucierpiała oraz roślina się trochę wygięła mam nadzieję że się zregeneruje 😂😂 jak nie to będzie jedna Mam pytanie do was jak przełączacie to Robicie fryzjera ? I czy dajecie np Power Boosta ? @WymiataczMega @Udyr @Mr.Green Mam pytanie do was jak przełączacie to Robicie fryzjera ? I czy dajecie np Power Boosta ? 4 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,903 Posted August 4 @Monako nie robiłem na mineralnych. przed przełączeniem parę dni robię fryzjera o ile jest potrzebny. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 4 (edited) @WymiataczMega ale to ma jakąś rozniecę czy to bio czy mineralne oprócz rozkładania się w czasie ? Edited August 4 by Monako Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,903 Posted August 5 @Monako chodziło mi o to że nie używałem power boost a. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 1,793 Posted August 5 Power Boosta to chyba Plagron nie ma 😉 Ale mają Power Roots i Power Buds.... Tego Budsa dawał bym jak na etykiecie pisze.... jak zacznie kwitnąć. 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 5 (edited) @WBB chodziło mi o Power Buds i tego Budsa dajemy niby po indukcji i też dopytanie co wy robicie w momencie przełączenia światła Edited August 5 by Monako Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 1,793 Posted August 5 13 minut temu, Monako napisał: i też dopytanie co wy robicie w momencie przełączenia światła Nic. Podlewamy i nie kombinujemy 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 5 @WBB niby dobre rozwiązanie ale traci się na czasie plus na płonie jak żadnego stymulatora nie daje Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,903 Posted August 5 Na indukcji coś na kwiaty można do diety dorzucić 😉. Oby nie manipulować mechanicznie przy roślinach. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 1,793 Posted August 5 (edited) @Monako no podlewać różnymi specyfikami to jak najbardziej... edit: no właśnie Wymiatacz napisał o co mi chodzi Edited August 5 by WBB 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 6 Dzień 30/2/0 Dziaij założyłem siatkę by uformować je ostatecznie aż się zatrzymają i będę ściągał siatkę bo chce w trakcie dołożyć do tych dwóch chyba że mi się jeszcze coś zmieni 😂😂 oprysk robię raz na tydz z CannaCure ale chce tak do kwiatostanów i później raczej odpuszczę Ta która mi upadła donica i roślina trochę się skrzywiła to nic jej nie jest Jak trochę podeschnie to dam jej pierwszy raz dawkę NPK CallMag oraz mikro PK 2 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 8 Dzień 32/4/0 Roaliny dostały delikatnie Papu 3ml/l Terra Grow 1ml/l CallMag 2ml/l Canna Azym dawka wody ok 0,8 l Siatkę ściągnąłem jednak ile druty Bo mam możliwość obejrzenia czy też nawet podlewania 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 11 Dzień 35/7/0 Dzisiqj zmierzyłem wypływ wody ukazały się takie cyfry że się tego nie spodziewałem PH ziemi 5.8 będę podbijał do chociaż 6.4 a EC 3.8 więc bardzo wysokie teraz tylko sama woda będzie szła 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 19 Siemanko załoga mała Aktualizacja White niestety poszedł do kosza 😔😔 ale mam w zamian inne Dziewczynki o nazwie Meringue też z tej samej firmy Dzień 15 Veg Jak narazie zrobiłem jeden Topping z trzy dni temu teraz czekam na drugi i delikatne LST by nie były wysoki i będę przełączał Jak narazie idą Enzymy i Ukorzeniacz następne podlanie z CallMagiem będzie 😊😂 2 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,903 Posted August 19 Do kosza? Już spore były. Co się porobiło? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 19 @WymiataczMega no niestety życie szkoda że tak wyszło Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 25 Dzień 20 Zrobiłem drugi Topping i dwa pytania do was kiedy można przełączyć i czy jak przełączacie to dalej można robić LST ? @WymiataczMega @Mr.Green 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,903 Posted August 25 @Monako rób LST. Rozłóż jak chcesz na przesuszonych, parę dni i możesz przełączyć. Najlepiej treningi na wegu robić. Odpuścić na indukcji. Ewentualnie delikatne poprawki na flo. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,586 Posted August 25 (edited) @Monako porozginaj teraz delikatnie na boki pierwsze rozgalezienia a za kilka dni zrob to samo ze szczytami. Wszystko oczywiscie musisz przymocowac drucikami do doniczki. Jesli nie beda juz ciete to ja bym przelaczyl za jakies 2 tygodnie tak aby mialy czas na podrosniecie. Po przelaczeniu nie ruszaj juz lst Edited August 25 by moonka Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monako 723 Posted August 29 Dzień 25 Od jutra wskakują na 12/12 i pytanie czy dobrym jest pomysłem wygiąć szczyty ? Dzisiaj przed przełączeniem ?@moonka nie mogę tyle czekać mam 11 l donice są dwa Topping zrobione a LST chciałem trzymać żeby nie urosły wysokie 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites