Jump to content
wolf32

Początkujący hodowca szuka gotowego growboxa do uprawy

Recommended Posts

Nie nie ma opcji musze miec dyskretnego boxa i to wypali w domu nawet bez przypału max 2 rośliny zeby szybciej było to kupie gotowego tylo nasiona ziemia  nawozy i działam  

@wolf32 kup i daj znać, przecież nikt tak tutaj nie sadzi xD 

Mała szumiąca dyskretna walizka ja pierdole xD 

I to jeszcze w cenie gotowego zestawu od Marsa na ts600 

@wolf32 rozejrzyj się po domu i znajdź odpowiednia szafę albo kup taka i ja przerób na boxa. Mocni zawodnicy tutaj uprawiali w szafce na buty czy komodzie przejrzyj starsze relacje. To chyba najprostszy sposób w twoim przypadku tylko wymaga troche zaangażowania. 

Nikt ci tutaj gotowca nie zrobi. A jak zrobi to będzie kosztował 5 razy tyle co normalny zestaw bo nasz czas i wiedza są cenne 😎

Kolega przynajmniej otwarcie mówi, że nie da rady nic takiego samemu zmajstrować.... tylko ja też nie mam pomysłu jak pomóc w tym przypadku.

Posted (edited)

Teraz nie umie zmajstrować boxa przy 293842 poradnikach w necie i pomocy z forum, a potem nie będzie umiał podawac nawozów czy trenować roślin.

Daj sobie spokój kolego bo zeby uprawiac trzeba dać troche od siebie, a ja tu widze typowe lenistwo pokolenia Z.

Edited by Boczelli

@WBB @Boczelli Że ktoś z mojego pokolenia wkrętarki w ręku nie trzymał to standard, ostatnio się mnie gościu 20 letni pytał jak się ryż gotuje, ale że koleś nie potrafi dobrego materiału znaleźć u siebie w mieście to coś nie gra, to nie może być Z xD 

Większość ludzi tu uprawiających podchodzi realnie że nie ma sensu ładować się w prowizorkę i po 3 miesiącach otrzymać 20g jest to po prostu nieekonomiczne. Ciężko żeby ktoś tutaj ci poradził jak ukryć uprawę żeby babcia nie poczuła 😅 . Jeśli masz warunki takie a nie inne to kabinuj samemu po to masz głowę. Jeśli już będziesz musiał roślinke to zawsze ktoś może coś podpowiedzieć ale tak to można gadać i tworzyć teorie.

A mógł by mi ktoś skompletowac mały zestaw nie rzucajacy sie w oczy w domu gdzie wszedzie go skitram w razie w cena podobnie jak wyżej 1000 ,1200 cena ale pewnie taki małyu to mniej będzie kosztowac max 2 rośliny nie wiecej bardzo bym prosił z 

Człowieku przecież ci już tu wysyłali chyba z 3 razy zestaw od Marsa z ts600 i namiot 40x40, mniejszego się nie da