moonka 2,860 Posted Sunday at 06:55 PM @JarzynaSWDN jak dobrze pojdzie to na poczatku grudnia powinny byc gotowe. Akurat wtedy wyjezdzam i wracam na sylwestra wiec wszystko fajnie by sie zgralo w czasie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 233 Posted Sunday at 07:23 PM Z planami to różnie bywa 😅 no ale powodzenia, moja też około 9 tygodni z tego co podają, już się doczekać nie mogę Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Sunday at 07:32 PM @JarzynaSWDN ja mam wszystkie fasty wiec w teorii 6-7 tygodni a w praktyce pewnie okolo 9🙃 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Monday at 03:30 PM Dzisiaj tylko zdjecia bo nie ma co pisac🙃 4 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Tuesday at 03:28 PM Z dnia na dzien lewa strona wywalila do gory😅 jedna strawberry bardzo ciagnie do swiatla😂 dzisiaj wieczorem kolejne podlewanie (chyba🙃) i wtedy wrzuce jeszcze jakies foty i moze cos naskrobie😂 2 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Tuesday at 07:30 PM Garsc informacji z boxa🙃 podlewanie juz za nimi. Dzisiaj dostaly po 1.5 litra wraz z kolejna ale chyba juz ostatnia dawka acti-vera. Nastepne wleci sama woda a pozniej zapodam pierwsza herbatke. W weekend planuje troche je ogarnac✂️🍃 i chyba tym razem po raz pierwszy wyczyszcze cale doly. Zawsze zostawialem je na popcorn ale czy warto...😅 wszystkie kwitna i na ten moment nie zauwazylem zadnych zlych oznak poza dalszym brakiem koloru. Jak byly tak nadal sa wyblakle poza Double Cookies a w szczegolnosci ta jedna, ktora ma duzo wieksze liscie od pozostalych. Rosnac rosna a ja jestem jedynie amatorem wiec i tak jest dobrze😂 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 2,871 Posted Tuesday at 07:46 PM @moonka fajna naklejka 😎 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted Tuesday at 07:54 PM @Boczelli dostalem od pewnego fajnego goscia🙃 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 2,860 Posted 21 hours ago (edited) Maly update. Jako, ze w weekend moze mnie nie byc to postanowilem przyciac rosliny juz teraz. Dzisiaj poleciala lewa czssc boxa a jutro prawa. Bardziej skupilem sie na wyciecii dolow a gore jedynie przezedzilem, zeby doswietlic nizsze szczyty. Pierwszy raz wycinalem doly wiec jesli cos nie halo to czekam na sugestie bo zostalo jeszcze 6szt do ogarniecia😂 Wyrownalem rowniez +- szczyty podkladajac pod doniczki kawalki grubego styropianu Edited 21 hours ago by moonka 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites