Wiesiu 80 Napisano 30 Sierpnia 2019 Witam co jest lepiej, pomalować scianki boksa farbą białą czy wyłożyć specjalną folią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 30 Sierpnia 2019 to i to jest dobre wybór należy do Ciebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 30 Sierpnia 2019 gdzieś słyszałem że lepsza jest farba bo dobrze rozprasza światło, tylko farba musi być matowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 30 Sierpnia 2019 ja z kolei wyczytałem że folia lepsza i weź tu bądź mądry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 30 Sierpnia 2019 różnice są minimalne można zastosować farbe albo folie nie odczujesz różnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 30 Sierpnia 2019 folia lepsza jak idealnie ją dotniesz i położysz to zyskujesz te 2-4% ale z 90% ludzi tnie koszty białym matem 2 warsty stykną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach