Lady Green 1,550 Posted August 23 @WymiataczMega nie przypominaj nawet że dziś znowu weekend się zaczyna... 🤦♀️😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted August 23 @Lady Green będzie piękny. Głowa do góry 👊 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted August 24 Siema. Już po kosie😎. Zdjęcia i wyniki podam gdy się wysuszy. Pozdro 👊 1 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 2,681 Posted August 24 @WymiataczMega aa to Ty masz tego herbdryera? Jak to się sprawuje? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted August 24 @Boczelli lepiej kupić zwykłą suszarkę podobną do tej 😅. Bez tego wentylatora i filtra. Nie używam tego bo się nie nadaje. Strata siana. Wdupcam go do boxa i warunki do suszenia mam książkowe. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted August 31 Witam. Susz już w słoikach. Acapulco gold 1 i 2 (59g + 56g) Pineapple express 1 i 2 (50g i 46g) Łączny wynik 214g😎. Pozdrawiam i dziękuję za doping 👊 @Tester do zamknięcia 2 1 4 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,923 Posted August 31 Chyba na odwrót zdjęcia dałem 😅 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
JarzynaSWDN 110 Posted August 31 Ładnie ci to poszło, będzie co palić, daj znać jak smakuje, ja się nie mogę doczekać mojego, chyba nawet specjalnie zrobię sobie przerwę w paleniu przed kosą żeby poczuć jak moje sieka 👌 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mooshrom 212 Posted August 31 Bardzo ładne wyglądają na dosyć zbite. Próbowaliście kiedyś suszyć i pakować próżniowo do worków? Potrzebuje zabezpieczyć zbiory bo u mnie tak szybko nie schodzi 😉 tak żeby nie straciły na mocy i zapachu. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
vego1989 980 Posted August 31 @Mooshrom próżniowo jest ok, triszke zostaw powietrza, ale tak tyle co tyle Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites