wojtas22 6 Napisano 4 Maja Siema. Dwa dni temu jak przełączyłem rosliny na cykl 12/12 naginałem rosline i nie chcący zrobiłem topping i teraz nie wiem czy przy cyklu zdąrzy odrosnąć następny szczyt ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 4 Maja Nie powinno się stresować rośliny na indukcji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Maja @wojtas22 te dwa co są przy złamaniu pojadą jako 2 "glowne" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 6 Napisano 7 Maja @vego1989 a taki wentylator będzie się nadawał do boxa 80x80 180 ? Chodzi mi też o ten wyświetlacz czy w nocy nie bedzie przeszkadzac czy może lepiej zakleić ? @vego1989 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 7 Maja Ja słyszałem historie jakoby diody z nawilżaczy powodowały hermienie więc swoją niebieska diodę w osuszaczu zaklejałem, a nawilżacz ma opcję wyłączenia wyświetlacza więc też wyłączałem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 7 Maja @wojtas22 lepiej zakleic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 6 Napisano 9 Maja A pod tą powierzchnię jaki panel lepiej wybrać mars hydro ts 600 czy ts 1000 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 9 Maja @wojtas22 ts1000 max do 60x60 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach