Jump to content
Boczelli

Pół metra różności.

Recommended Posts

Lecimy dalej 💪

Osuszacz musial wjechac spowrotem do boxa bo nie ogarnial pomieszczenia. Będę musial chyba kupic mocniejszy albo dawac mniej roślin do boxa 🤔

20240630_185713.jpg

Posted (edited)

Wjechał kolejny mocny fryzjer i herbatka z prądem 😎 za kilka dni zostaną same na 3tyg, ciekawe jak to bedzie :yummy:

20240712_190839.jpg

20240712_190849_resized.jpg

20240712_190833.jpg

Edited by Boczelli

Posted (edited)

Jest źle ale nie tragicznie 😅

W jednej Taskberry zaciął się blumat i uschla na amen, reszta tez bardzo mocno przesuszona i wygłodniała bo woda w zbiorniku skoczyła się tydzień temu, ale myślę że są jeszcze do odratowania.

20240805_113201.jpg

Szkoda tylko że sadzonki, które miały być na kolejne grow tez uschly, jednak moja autorska taca uprawowa nie zadziałała 🤣

20240805_112745.jpg

Edited by Boczelli

Hehe no trochę spustoszenie w boksie. Ja też wysiewam kolejne z 2 tyg przed kosa żeby była płynność uprawy 😅 tu nie ma co czekać. Na twoim miejscu podłączył bym zwykła pompkę akwariowa pod włącznik czasowy plus duży zbiornik na wodę. Ale na 4 tyg bym ich nie zostawił 😄 podlewaj i daj znać co udało się uratować 🙂

Ratujemy dziewczynki 😅 cos tam z tego bedzie, szkoda bo widze ze rosliny mialy potencjal na na prawde srogie maczugi.

@Mooshrom gdybym dal wiekszy zbiornik lub wrócił troche wczesniej tak jak planowalem to pewnie byloby duzo lepiej, blumaty sa stworzone do konopi tylko jeden sie zacial pewnie z mojej winy bo majstrowalem przy nim przed wyjazdem 🙃

20240806_184015.jpg