wruszka 17 Napisano 9 Kwietnia Pierwsze zdjęcie robione o 14, te z żółta poświatą koło 21 praktycznie wszystkie dziewczynki machają już do nas swoimi listkami 💚 lampa ustawiona na wysokości 100 cm 250w na ten moment… podpowiedzcie czy jest to Ok? Jak jest włączona na więcej to generuje dużo ciepła i temperatura wzrasta do 27 stopni.. wilgotność udało nam się uzyskać na ten moment 60% w czwartek dojdzie nawilżacz powietrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 9 Kwietnia No wiec tak od czwartku będą zmiany 😎 wymiana lampy na Lumatek Zeus Pro 2.9 600w - jak kontrolować jej wysokość ? nawilżacz powietrza Zestaw wentylacyjny Prima Klima folia 💎 na całe pomieszczenie 💚💚💚💚💚 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 10 Kwietnia @wruszka daj ja na poczatek gdzies na 80cm od plantow, minimum mocy i obserwuj roslinki. Trzeba z nia ywazac bo jak Zeus 600w jebnie swiatlem to jak lasery 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 10 Kwietnia @Boczelli producent zaleca inaczej ale właśnie dlatego pytam bo z reguły producent nie ma swoich upraw 🫣 ok będziemy kontrolować 🧚🏽♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) @wruszka zawsze lepiej zeby mlode sadzonki sie troche wyciagnely niz je od razu popalic. Bedziesz kontrolowac i od razu reagowac to bedzie dobrze. Edytowane 10 Kwietnia przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 10 Kwietnia @Boczelli goraczke mozna zrobic i setka 😅👌@wruszka no widze szykuje sie ladny projekcik, pozdrawiam z DE ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 10 Kwietnia @lunatyk44 przepisy pozwalają to działamy konkretnie 😎 pozdrawiamy również 💚 i życzymy dobrych zbiorów ✌🏽 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 10 Kwietnia @lunatyk44 ten termometr z tym kolorowym paskiem to jak baterię Ci trzema długo? Bo ja go chyba odsyłałem jak mi w ciągu 2 dni baterię wpierdzielił 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 10 Kwietnia @WBB mam bardzo podobny i jest zasilany na usb 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 10 Kwietnia @moonka oooo.... to takich chyba nie widziałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 10 Kwietnia @WBB zapomnialem dodac, ze laczy sie z telefonem przez wifi. Minus taki, ze producent daje smiesznie krotki kabelek i trzeba uzywac jakiegos dluzszego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 10 Kwietnia @moonka ten mój był też wifi i ustawiało się tam częstotliwość odczytów.... ja ustawiłem najkrótszy możliwy bo ja potrzebuję wynik "live" a nie co 5-10 minut @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) @WBB czasem wadliwe sie trafiaja, ja mam podlaczony do wifi i jak nie ma mnie w domu, a wrazie by sie cos dzialo dostaje na maila info. moj jest na jednego malego paluszka z tym ze wrzucilem w niego ten do ladowania akku i leci ladnie.@moonka co to kabelka to prawda ale jak sam wiesz sa na to sposoby 😉 ✌️ mam tak z nawilzaczem 🤭 @WBB tak to u mnie wyglada Edytowane 10 Kwietnia przez lunatyk44 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 11 Kwietnia Dzień 4 od wsadzenia do ziemi 💚 dzieci rosną jak szalone 🥹 nie wiem tylko czy nie jest tak ze wyciągają się one tak bardzo bo biją do światła ? i niektóre są już takie wysokie a pare jeszcze dopiero wybija się z ziemi co myślicie ? 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 11 Kwietnia @wruszka nizej lampe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Kwietnia @wruszka lampe musisz obniżyć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 963 Napisano 11 Kwietnia ☝️☝️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 11 Kwietnia moc, energia, LUMINA 😝 2 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Kwietnia Wow 🙂 Zazdroszczę lampy.. 😉 Tylko to Ci tam będzie wszystko ostro prąd też żarło... ale to pewnie wiesz... z 800-1000W 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 11 Kwietnia @wruszka fajne kapcie.🧐 Sprzet profeska, mam nadzieję że będzie służyć 👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach